8 λέξεις: Το πρόβλημα υγείας που αλλάζει τα δεδομένα (photos)
Media

8 λέξεις: Το πρόβλημα υγείας που αλλάζει τα δεδομένα (photos)

8 λέξεις: Στα καινούρια επεισόδια του ερωτικού - πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ όταν αυτά
αρχίσουν να προβάλλονται, αναμένεται να δούμε μια καθηλωτική ιστορία. 

Μεγάλη αγωνία και ανατροπές αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ. Πιο συγκεκριμένα, ο Φοίβος και η Βίκυ είναι αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους έχει ανατεθεί από έναν ισχυρό άντρα και να σκορπίσουν τον θάνατο στο κότερο του Δερβάνη, ο οποίος κάνει μια δεξίωση για εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Ο πρώτος, όμως, αγνοεί το γεγονός ότι σε αυτή τη δεξίωση θα παρευρίσκεται, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του, ο Μιλτιάδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mytv, η μέρα της επίθεσης στο κότερο του Δερβάνη φτάνει και όλα προχωρούν σύμφωνα με το σχέδιο των δύο στυγερών δολοφόνων.

Η βραδιά εξελίσσεται σε ένα απίστευτο μακελειό. Όταν ο Φοίβος βλέπει ξαφνικά μπροστά του τον πατέρα του, σαστίζει, αφού όλα εξαρτώνται από τη στιγμιαία αντίδρασή του. Λίγη ώρα μετά, ο Μιλτιάδης διακομίζεται στο νοσοκομείο και μεταφέρεται στο χειρουργείο, καθώς τον βρήκαν δύο σφαίρες στην κοιλιά.

Αμέσως ενημερώνονται η Κατερίνα, ο Λουκάς και όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι, οι οποίοι σπεύδουν στο πλευρό του, καθώς βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Κάθε ώρα που περνάει η κατάσταση της υγείας του Μιλτιάδη επιδεινώνεται και όπως αναφέρει το Mytv τα πράγματα δυσκολεύουν, με εκείνον να παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική και η οικογένεια του να αγωνιά για το αν θα καταφέρει τελικά να ζήσει.

Αργότερα, ο Μιλτιάδης ανοίγει τα μάτια του, αλλά οι γιατροί διαπιστώνουν ότι ο πυροβολισμός έχει προκαλέσει

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Να επισημάνουμε πως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια και αν η προβολή όλων θα πραγματοποιηθεί την τρέχουσα σεζόν ή την επόμενη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved