Άγριες Μέλισσες: Απίστευτες εξελίξεις! Μυρσίνη και Ασημίνα κλέβουν το παιδί της Δρόσως (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Απίστευτες εξελίξεις! Μυρσίνη και Ασημίνα κλέβουν το παιδί της Δρόσως (photos)

Συναρπαστικές θα είναι οι εξελίξεις της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Τα γυρίσματα της σειράς άρχισαν και πάλι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Όλοι οι συντελεστή των «Άγριων Μελισσών» υποβλήθηκαν σε τεστ για κορονοϊό, όπου είναι απαραίτητο γίνεται χρήση μασκών, ενώ υπάρχουν παντού και αντι­σηπτικά χεριών.

Οι πρώτες σκηνές που θα γυριστούν θα είναι μεμονωμένες και αργό­τερα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις πιο περίπλοκες σκηνές. Ο covid-19 όμως δεν ανέτρεψε μόνο την καθημερινότητά μας, αλλά και την πλοκή στο σενάριο, όπου αναμένουμε πολλές ανατροπές.

Στα επεισόδια που προβλήθηκαν πριν από την καραντίνα είδαμε τη Δρόσω να δέχεται να δώσει το παιδί της στην Ασημίνα, μόλις αυτό γεννηθεί, και να μεγαλώσει με την οικογένεια των Σεβαστών και τον πατέρα του, τον Νικηφόρο.

Αρχικά διστάζει να κάνει μαζί του το επόμενο βήμα, όμως θα φτάσει η στιγμή που θα απο­φασίσει να του εξομολογηθεί τα πάντα ή σχε­δόν τα πάντα... είναι δηλαδή έγκυος από έναν άλλον άντρα και περιμένει το παιδί του. Εκείνος αρχικά αιφνιδιάζεται, ωστόσο έπειτα από σκέψη εκπλήσσει ευχάριστα τη Δρόσω.

Tns προτείνει να παντρευτούν και να μεγαλώσει το παιδί σαν δικό του και πώς θέλει να γίνουν πραγματική οικογένεια. Η Δρόσω το σκέφτεται και συμφωνεί. Φυσικά, τα νέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη, που γίνονται στην κυριολεξία έξαλλες.

Άλλωστε, η Ασημίνα έχει δηλώσει σε όλη την οι­κογένεια Σεβαστού πωε είναι έγκυος.Ή θα πρέπει λοιπόν να προσποιηθεί πωε έχασε το παιδί ή να εφεύρει κάτι άλλο... Και η πανούργα πεθερά της θα δώσει για ακόμα μία φορά τη λύση!

Tns προ­τείνει μόλις γεννηθεί το μωρό να το απαγάγουν και η Ασημίνα, αν και στην αρχή αμφιταλαντεύεται, τελικά συμφωνεί. Έτσι, κρυφά απ’ όλους ξεκινούν να καταστρώνουν το σχέδιο Tns απαγωγής, xωρίς φυσικά η Δρόσω να γνωρίζει ή να υποψιάζεται κάτι. Το αν τελικά υλοποιηθεί με επιτυχία η απα­γωγή και πώςαυτή θα γίνει, θα το μάθουμε αρκετά αργότερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved