Γυναίκα χωρίς όνομα: Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια- απίστευτη τροπή (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια- απίστευτη τροπή (photos)

Γυναίκα
 χωρίς όνομα: Εξελίξεις που θα επηρεάσουν δραματικά τη ζωή των ηρώων αναμένεται
 να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 

Η Μάρθα από την πρώτη στιγμή έτρεφε αρνητικά συναισθήματα για την Κάτια, τα οποία στην πορεία μετατράπηκαν σε μεγάλο μίσος.

Όπως έχουμε δει, δεν είναι λίγες οι φορές που η γυναίκα έχει προσπαθήσει να βγάλει την Κάτια από τη μέση.

Ειδικά από τότε που μαθεύτηκε σε όλους πως είναι η βιολογική μητέρα της Μαρίνας. Η ίδια δεν μπόρεσε να δεχτεί τη δυνατή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην κοπέλα και στην Κάτια.

Κι ενώ η Μάρθα προσποιείται πια σε όλους πως έχει μετανιώσει για τις ακραίες πράξεις της και πως οι συνεδρίες με τον ψυχίατρο την έχουν βοηθήσει αρκετά, παίρνει μία μεγάλη απόφαση.

Σταματά κρυφά από όλους τη φαρμακευτική της αγωγή. Και τότε είναι η αρχή του τέλους. Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα βρίσκει ξανά τον... παλιά της εαυτό και δίχως να χάνει χρόνο σκέφτεται με ποιο τρόπο θα εκδικηθεί την Κάτια. Πλέον, η σκέψη αυτή της έχει γίνει εμμονή και δεν θα ησυχάσει αν δεν κάνει τη ζωή της κόλαση.

Παράλληλα, όμως, η Μάρθα δέχεται και τις έντονες πιέσεις του Νίκου, ο οποίος της ζητάει να τον βοηθήσει. Τότε η γυναίκα ξεκινά να οργανώνει το σχέδιό της θέλοντας να απαλλαγεί τόσο από την εχθρό της όσο και από τον άντρα.

Λίγες μέρες μετά, λοιπόν, δίνει με τον Νίκο ραντεβού σε ένα απόμερο μέρος. Εκεί, η Μάρθα, δίχως κανέναν φραγμό, παίρνει το όπλο, πατάει τη σκανδάλη και τον πυροβολεί.

Ο Νίκος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Στη συνέχεια, η Μάρθα ζητάει από την Κάτια να πάει στο ίδιο μέρος. Φτάνοντας εκεί, η Μάρθα τη χτυπάει στο κεφάλι αφήνοντάς την αναίσθητη. Η ίδια ικανοποιείται τόσο πολύ από την πράξη της και αμέσως μετά δίχως να χάνει χρόνο μεταφέρει δίπλα της

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved