Άγριες Μέλισσες: Πληρωμένος δολοφόνος απειλεί την ζωή της Ελένης
Media

Άγριες Μέλισσες: Πληρωμένος δολοφόνος απειλεί την ζωή της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 αφού δίνεται εντολή δολοφονίας της Ελένης μετά τη βοήθειά της στους αγρότες του συνεταιρισμού

Η Ελένη είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να σταματήσει τα αδίστακτα σχέδια του Δούκα και να βοηθήσει τους αγρότες του συνεταιρισμού.

Ο Δούκας καταστρέφει ολοσχερώς τις σοδειές των αγροτών καταφέρνοντας μάλιστα να σβήσει όλα τα ίχνη που αποδεικνύουν την ενοχή του. Ή σχεδόν όλα. Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, η Βασούλα, η γυναίκα του Δια, ενός από τους άντρες που συνεργάστηκαν με τον Κωνσταντή για την καταστροφή των χωραφιών, απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Η γυναίκα γνωρίζει όλο το σχέδιο του Σεβαστού εναντίον των αγροτών. Και ενώ ο προεκλογικός λόγος του Τόλλια μετατρέπεται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Σεβαστού για τα πρόσφατα γεγονότα ανάμεσα σε εκείνον και τους αγρότες του συνεταιρισμού, στο σπίτι του Προύσαλη εμφανίζεται ένας μάρτυρας που ξέρει την αλήθεια για την επίθεση στις περιουσίες τους.

Ο λόγος για τη Βασούλα. Ο Προύσαλης προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα να καταθέσει εναντίον του άντρα της και έτσι να φτάσουν στην ενοχή του Δούκα, όμως η ίδια φοβάται για τη ζωή της, καθώς ο άντρας της της φέρεται βίαια.

Η Ελένη αναλαμβάνει να την πείσει και να της μιλήσει.Έτσι πηγαίνει να τη συναντήσει προκειμένου να την κάνει να νιώσει ασφάλεια. Όμως η ξαφνική παρουσία του Δια θα βάλει σε κίνδυνο και τις δύο γυναίκες.

Η ζωή της Ελένης κινδυνεύει από την οργή του Δια, ο οποίος δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Ωστόσο, η Ελένη καταφέρνει και τρέχει για να σωθεί. Δεν το βάζει, όμως, κάτω. Με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει τη Βασούλα με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της.

Και λίγες μέρες μετά, τα καταφέρνει! Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Δια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα.

Διαβάστε στην gallery που ακολουθεί τη συνέχεια στις εξελίξεις της σειράς Άγριες Μέλισσες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved