Τηλεθέαση: «Σάρωσαν» οι ΜΕΛΙSSES στο MEGA (Photos)
Media

Τηλεθέαση: «Σάρωσαν» οι ΜΕΛΙSSES στο MEGA (Photos)

Τηλεθέαση: Στο πιο μεγάλο τηλεοπτικό πάρτι παρέσυραν οι ΜΕΛΙSSES το κοινό, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Mega!

Η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε μέχρι και στο «τρελό» ποσοστό του 55,8% στο κοινό 25 - 34, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής το hashtag #spitimetismelisses παρέμενε σταθερά nο1 στις τάσεις του Twitter.

Η εκπομπή, στις ηλικιακές ομάδες 18 - 24 και 25 - 34 παρέμεινε σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών και, μάλιστα, με μεγάλη διαφορά, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι οι ΜΕΛΙSSES αποτελούν το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας.



Το #1 συγκρότημα της χώρας, που εδώ και 11 χρόνια χαρίζει μεγάλες επιτυχίες και γνωρίζει θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο, τα έδωσε όλα επί σκηνής, παρουσιάζοντας τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, όπως τα «Κρυφτό», «Το Κύμα», «Γιατί», «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι» και το πιο πρόσφατο «Μισή Καρδιά» , που κυκλοφορεί από την Panik Records και εδώ και ένα μήνα είναι no1 στο ελληνικό Official Airplay Chart by MediaInspector και μετρά σχεδόν 2,5 εκατομμύρια YouTube views.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved