Eurovision 2020: Καταποντισμός του θεσμού σε νούμερα τηλεθέασης! Τα χαμηλότερα στην ιστορία του!
Media

Eurovision 2020: Καταποντισμός του θεσμού σε νούμερα τηλεθέασης! Τα χαμηλότερα στην ιστορία του!

Eurovision 2020: Φέτος ήταν μία δύσκολη χρονιά για τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού αφού λόγω κορονοϊού ακυρώθηκε το διαγωνιστικό κομμάτι του.

Μαζί μ’ αυτό όμως, και παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών να χαρίσουν στους eurofans λίγη από τη μαγεία του θεσμού καταποντίστηκαν και τα νούμερα τηλεθέασης. Πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές που η κρατική τηλεόραση της χώρας μας απολάμβανε 50άρια και 60άρια αφού φέτος, το δίωρο σόου με τίτλο Europe Shine a Light έκανε… μονοψήφια νούμερα.

Παρά το γεγονός ότι οι διοργανωτές του σόου έκαναν πολλά χρονικά flashbacks με θρύλους του διαγωνισμού να εμφανίζονται στην οθόνη μας και να μας θυμίζουν τις πιο όμορφες στιγμές του, οι τηλεθεατές έκαναν ζάπινγκ και παρακολούθησαν άλλα προγράμματα. Άξιος αντίπαλος της Eurovision ήταν σίγουρα το λαμπερό σόου του Open J2US.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το “Europe Shine a Light” σημείωσε κατά την διάρκεια της προβολής του στο γενικό σύνολο 6,2% και στο δυναμικό κοινό μόλις 6.4% ποσοστό τηλεθέασης.

Όσο για το J2US στο OPEN, κατόρθωσε να συγκεντρώσει στο γενικό σύνολο 10,2% και στο δυναμικό κοινό 9,7% ποσοστό τηλεθέασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved