Media

Η παρεξήγηση και ο εκνευρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Γιώργο Γιαννόπουλο στον αέρα της εκπομπής

Gossip-tv Team

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Γιώργο Γιαννόπουλο στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα

Η παρουσιάστρια φιλοξένησε τον ηθοποιό και παίκτη του J2US στην εκπομπή της προκειμένου να σχολιάσουν το χθεσινοβραδινό σόου.

Όμως, από την αρχή της σύνδεσής τους, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδειχνε αρνητικός στο να σχολιάσει όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνον και την κριτική επιτροπή.

Ο ηθοποιός ήταν ενοχλημένος με την κριτική του Σταμάτη Φασουλή από το προηγούμενο σόου καθώς του είχε πει πως είχε παραπάνω σιγουριά πάνω στη σκηνή από ό,τι θα έπρεπε.

Κριτικές τέτοιου είδους συνεχίστηκαν και χθες, κάτι που φαίνεται πως έριξε ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά και η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε στο πλατό του J2US. Όταν λοιπόν ο Γιώργος Γιαννόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είχαν συμβεί χθες, ξεκαθάρισε στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι δε θέλει να αναλωθεί σε τέτοιου είδους σχολιασμούς.

Γεγονός που έφερε σε αμηχανία την παρουσιάστρια η οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει στον καλεσμένο της πως αν δεν θέλει να μιλήσει, δεν χρειάζεται να το κάνει με το ζόρι και πως μπορεί να κλείσει.

Τότε ο Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος βρισκόταν στην Αρχαία Μεσσήνη και μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση, έδειξε να κάνει πίσω και να σχολιάζει τελικά, αλλά με διάχυτο τον εκνευρισμό στις κουβέντες του, όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό live. Δείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον ηθοποιό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved