J2US: Η μεγάλη αλλαγή στο λαμπερό σόου που δεν περιμέναμε! (photos)
Media

J2US: Η μεγάλη αλλαγή στο λαμπερό σόου που δεν περιμέναμε! (photos)

J2US: Το λαμπερό σόου του Open TV που έχει αλλάξει τα Σαββατόβραδά μας, επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο αλλά με μία σημαντική αλλαγή. 

Μία αλλαγή που δεν περίμενε κανείς και έχει να κάνει με την ώρα προβολής του σόου στο οποίο συμμετέχουν μερικοί από τους πιο ταλαντούχους και λαμπερούς καλλιτέχνες της ελληνικής σόουμπιζ. Για να μη μιλήσουμε για την κριτική επιτροπή που είναι όλοι ένας προς έναν.

Το J2US λοιπόν, που στο τελευταίο σόου παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Χρύσπας με τον Γιάννη Δρυμωνάκο, θα μεταδίδεται από το ερχόμενο Σάββατο στις 22,00 και όχι στις 21,00, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Κανείς -πέραν των συντελεστών- δεν γνωρίζει το λόγο αυτής της αλλαγής όμως το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και πάλι πολύ γέλιο και συγκινήσεις όπως βέβαια και ένα λαμπερό σόου με κέφι, χορό και τραγούδι.

Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο επεισόδιο του λαμπερού σόου παρακολουθήσαμε πολλές εκρήξεις, συγκρούσεις, παρεξηγήσεις και εντάσεις αλλά συγχρόνως απολαύσαμε και ιδιαίτερα εντυπωσιακές εμφανίσεις και καταπληκτικές ερμηνείες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved