Άγριες Μέλισσες: Ποιος Νικηφόρος; Δες ποιος είναι ο Ιορδάνης που ερωτεύεται η Δρόσω - Θα σαστίσεις
Media

Άγριες Μέλισσες: Ποιος Νικηφόρος; Δες ποιος είναι ο Ιορδάνης που ερωτεύεται η Δρόσω - Θα σαστίσεις

Άγριες Μέλισσες: Ιορδάνη ακούμε, νέο άντρα που για χάρη του η Δρόσω του θα τινάξει όλα στον αέρα ακούμε, τώρα όμως… τον είδαμε κιόλας και ναι, κι εμείς στη θέση της, όλα τα θα τινάζαμε στον αέρα.

Γιατί; Γιατί ο Λάμπρος Κωνσταντέας που θα υποδυθεί τον «Ιορδάνη» είναι ένα κούκλος.

Τον ανακαλύψαμε στο Instagram και λίγο πριν τον δεις να εισβάλει στο Διαφάνι και στη ζωή της Δρόσως, σου τον δείχνουμε για να πάρεις κι εσύ μια ιδέα.

Όσο για το ρόλο του στη σειρά;

Είναι ένας νεαρός υφασματέμπορας που θα ανατρέψει τα πάντα στη βασική ιστορία της σειράς. Πρόκειται, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Είναι ένας δυναμικός και όμορφος άνδρας που βλέποντας τη Δρόσω γοητεύεται. Και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν.

Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της εκμυστηρεύεται τα συναισθήματα του.

Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί. Ομως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίσει να του πει την αλήθεια! Πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα. Και εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη.

Ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτό τον τρόπο το παιδί αποκτά πατέρα.

Μάλιστα σε δεύτερο χρόνο θα δούμε να εμπλέκεται και η Ελένη, καθώς ο υφασματέμπορας της λέει τις προθέσεις του και εκείνη συμφωνεί απόλυτα με το συγκεκριμένο σχέδιο. θα είναι άραγε ο Ιορδάνης ο άνδρας που θα τινάξει το ύπουλο σχέδιο της Μυρσίνης στον αέρα;

Και αν όλο αυτό το σχέδιο φτάσει στα αυτιά της Μυρσίνης και της Ασημίνας, πώς θα αντιδράσουν οι δύο γυναίκες, αλλά κυρίως ο πατέρας του παιδιού, ο Νικηφόρος;

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved