Elif: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σιταρέ
Media

Elif: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Σιταρέ

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό (19-5) επεισόδιο της σειράς, Elif!

Ο Σελίμ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και πηγαίνουν στον κήπο. Η Σιταρέ είναι στην κουζίνα και η περιέργεια της για το τι θα πουν μεγαλώνει. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τους σταματήσει και για να το κάνει κόβει το χέρι της με το μαχαίρι και βάζει τις φωνές. Έτσι η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ διακόπτουν την κουβέντα τους και μεταφέρουν τη Σιταρέ στο νοσοκομείο.

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif!

Ο Ουμίτ λέει στην Γκόντζα πως θα συμμαχήσει μαζί της τώρα που πιστεύει πως δεν μπορεί να ζήσει άλλο μαζί με την Αρζού. Ο Σελίμ φέρνει τη Σιταρέ σπίτι. Εκείνη του λέει πως είναι ωραίο να τη νοιάζονται μετά από τόσα χρόνια και πως αν η οικογένεια ήξερε την αλήθεια για εκείνη, θα τη μισούσαν. Ο Σελίμ προσπαθεί να την πείσει πως δεν κρίνουν κανέναν για το τι κάνει για να επιβιώσει.

Η γιορτή στο σχολείο έχει επιτυχία. Η δασκάλα της Ελίφ δίνει συγχαρητήρια στη Μελέκ για την κόρη, που έχει μεγαλώσει. Η Σιταρέ πηγαίνει στο γραφείο του Ερκούτ και του λέει πως δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αποστολή, που της ανέθεσε.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Ερκούτ απειλεί να καλέσει τον Βεντάτ και να του αποκαλύψει που βρίσκεται. Η Σιταρέ απειλεί να τον καταγγείλει στην αστυνομία για τα ναρκωτικά αλλά ο Ερκούτ της απαντάει πως είναι ο απλά ο λόγος της απέναντι στον δικό του και δεν θα καταφέρει τίποτα. Της δίνει πάλι το πακέτο και της ζητάει να τελειώσει τη δουλειά, που ξεκίνησε.

Ο Γιουσούφ και η Μελέκ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο του για να πάρουν τα βιβλία, που θα δωρίσει στη σχολική βιβλιοθήκη. Ο Ονούρ προσπαθεί να πλησιάσει τη Λεϊλά αλλά εκείνη είναι αρνητική. Η Λεϊλά βλέπει τη Μελέκ και τον Γιουσούφ μαζί με την Ελίφ και νιώθει θλίψη γιατί έχουν την εικόνα μιας οικογένειας.

Η Λεϊλά το βράδυ βλέπει στον ύπνο της τον Γιουσούφ και τη Μελέκ παντρεμένους και ξυπνάει λέγοντας πως δεν έχει θέση στη ζωή του Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ μαζί με την Ελίφ ετοιμάζουν το πρωινό. Η Μελέκ τους κοιτάζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved