Πειρασμός: Θυμάστε την Μπιχτέρ; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια! (Photos)
Media

Πειρασμός: Θυμάστε την Μπιχτέρ; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια! (Photos)

Θυμάστε την πρωταγωνίστρια της σειράς «Πειρασμός» την Μπιχτέρ Γιορέογλου – Ζιγιαγκίλ;

Η σειρά, Πειρασμός προβλήθηκε πριν χρόνια στον ΑΝΤ1 και ήταν μια τουρκική τηλεοπτική σαπουνόπερα η οποία τιμήθηκε με είκοσι συνολικά βραβεία.

Η Μπερέν Σάατ υποδύθηκε την Μπιχτέρ και είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν στην γειτονική χώρα.

Πρωταγωνίστησε στη δραματική ρομαντική σειρά «Aşk-i Memnu» δηλαδή «Πειρασμός» μαζί με τον Κιβάντς Τατλιτούγ και σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Τουρκία ενώ το τελευταίο επεισόδιο, στις 24 Ιουνίου 2010, έσπασε ρεκόρ ακροαματικότητας στην Τουρκία. Μάλιστα, προβλήθηκε ακόμη σε πολλές χώρες παγκοσμίως, κάνοντας την Σαάτ ευρύτερα γνωστή και ακριβοπληρωμένη ως ηθοποιό.

Από το 2010 μέχρι το 2012 πρωταγωνίστησε ως Φατμαγκιούλ Κετεντσί στη σειρά «Fatmagul Un Sucu Ne?» και βραβεύτηκε για την ερμηνεία της σε τουρκικά βραβεία. Η σειρά σημείωσε επίσης τεράστια επιτυχία εντός και εκτός Τουρκίας και προβλήθηκε και στην Ελλάδα από τον ΑΝΤ1!

Εκ τότε συμμετείχε σε πολλές ταινίες και δάνεισε τη φωνή της στη ταινία κινουμένων σχεδίων «Minions». Από το 2019 πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix, «The Gift», υποδυόμενη μια αρχαιολόγο, την Ατιγιέ.

Η Μπερέν Σάατ είναι μία γλυκιά ηθοποιός και μπορεί από τη μέρα που έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά, Πειρασμός, να έχουν περάσει σχεδόν δέκα χρόνια όμως παραμένει ίδια…

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπιχτέρ από τον Πειρασμό και σίγουρα θα τρίβετε τα μάτια σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved