Η πρώτη αντίδραση της Μενεγάκη στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Γκάζωσε και έφυγε!
Media

Η πρώτη αντίδραση της Μενεγάκη στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1! Γκάζωσε και έφυγε!

Και ενώ οι φήμες... οργιάζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από τον Alpha και έχει κάνει ήδη συζητήσεις για την επιστροφή της στον ΑΝΤ1 μετά από πολλά χρόνια, η ίδια χαμογελάει με νάζι στον φακό και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ. 

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Το ένα δεδομένο είναι ότι την Παρασκευή 17 Ιουλίου έχει αποφασιστεί η οριστική αυλαία της εκπομπής, «Ελένη» ενώ δύο βδομάδες αργότερα λήγει και τυπικά τον συμβόλαιό της.

Η παρουσιάστρια είναι ξεκάθαρο ότι αποχωρεί από το κανάλι και σύμφωνα με πληροφορίες μετρά τον χρόνο αντίστροφα, χωρίς να υπάρξει καμία επικοινωνία με στελέχη του Alpha!

Την ίδια ώρα δε φαίνεται να βιάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής περιόδου από τον Ιανουάριο του 2021!

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο γιος της Άγγελος φεύγει για σπουδές στην Αμερική και φαίνεται να θέλει η Ελένη να τον συνοδεύσει. Μετά την τακτοποίησή του, η παρουσιάστρια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ANT1.

Πώς αντέδρασε όμως η ίδια όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή Ευτυχείτε βρέθηκε στο πλατό γυρισμάτων της εκπομπής της την ώρα που έφευγε για το σπίτι η Ελένη;

Ο δημοσιογράφος τής πρόσφερε ένα μικρό μπουκέτο με μαργαρίτες και εκείνη με χαμόγελο τον ευχαρίστησε, στέλνοντας τους χαιρετισμούς της σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής του Open. Και αμέσως μετά... γκάζωσε και έφυγε!

Δείτε το βίντεο με την πρώτη της αντίδραση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved