Άγριες Μέλισσες: Και όμως ο Κυπραίος δίνει ευχάριστη είδηση για το νέο κύκλο επεισοδίων
Media

Άγριες Μέλισσες: Και όμως ο Κυπραίος δίνει ευχάριστη είδηση για το νέο κύκλο επεισοδίων

Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος μιλά για την επιστροφή του στο Διαφάνι και αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται!

Είναι από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Τόσο με τον ρόλο του Θωμά Κυπραίου στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 όσο και με τον θεατρικό «Γιούγκερμαν». Ο Γιάννης Στάνκογλου μιλά για την επιστροφή στο «Διαφάνι» αποκαλύπτει τις εξελίξεις που έρχονται και εξηγεί τι συνέβη με τη φερόμενη αποχώρησή του στο τέλος του α’ κύκλου του σίριαλ.

Οι «Αγριες μέλισσες» επιστρέφουν. Πότε σας έγινε η ενημέρωση για την έναρξη των γυρισμάτων;
Το ξέραμε μία - δύο εβδομάδες νωρίτερα. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα που μας πέρασε, αφού νωρίτερα υποβληθήκαμε και σε τεστ για κορονοϊό.

Πρακτικά τι αλλάζει στα γυρίσματα;
Υπάρχει πολλή προσοχή και από το συνεργείο και από την παραγωγή, ούτως ώστε να είναι όλα καθαρά. Γι’ αυτό άλλωστε και έγινε απολύμανση. Τις πρώτες δύο εβδομάδες οι σκηνές που θα γυριστούν θα είναι ολιγομελείς και χωρίς επαφές. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε και το τεστ για τον ιό. Και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Ξεκινάμε με αποστάσεις. Χωρίς αγγίγματα.

Δηλαδή σε πρώτη φάση δεν θα δούμε τον Θωμά Κυπραίο σε ερωτικές σκηνές…
Οχι, σε πρώτη φάση δεν θα τον δούμε, αλλά στο μέλλον θα υπάρξουν. Το πότε θα γίνουν, θα το δούμε.

Ο Θωμάς Κυπραίος είναι το επίκεντρο στα επόμενα επεισόδια. Θέλω να σε ρωτήσω κατ’ αρχάς αν θα δούμε τελικά επανασύνδεση με την Ελένη…
Γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης. Και από την πλευρά του Θωμά και από την πλευρά της Ελένης. Δεν έχω διαβάσει και εγώ παρακάτω, θα δούμε σύντομα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ τους.

Υπάρχει και η ιστορία με τον Νέστορα που βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια. Θα μάθει τελικά ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο του Θωμά Κυπραίου;
Σε αυτό δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Υπάρχει μια πολύ ζωντανή και δυνατή σχέση μεταξύ του Νέστορα και του Θωμά. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο κομμάτι της ιστορίας. Και από την πλευρά της σεναριογράφου Μελίνας Τσομπάνη. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό: Εάν θα το μάθει ο Νέστορας και πώς θα αντιδράσει.

Συζητήθηκε πολύ η φερόμενη αποχώρησή σου από τη σειρά στον δεύτερο κύκλο. Τι συμβαίνει τελικά;
Είναι πολύ καθαρό το πράγμα. Πέρυσι το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε για τη σειρά ήξερα πως θα κάνω 140 επεισόδια. Δεν είχαμε συζητήσει τι θα γίνει στη συνέχεια και ξέροντας πως η Μελίνα ήθελε να δώσει μια κατάληξη στην ιστορία του Θωμά Κυπραίου αλλά και εγώ έχοντας προγραμματίσει παράσταση στην Επίδαυρο και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχαμε κάνει εξαρχής αυτήν τη συμφωνία. Τώρα που πολλά πράγματα έχουν ακυρωθεί θεατρικά, θα δούμε τι θα γίνει και τηλεοπτικά.

Οπότε το θέμα είναι ανοιχτό…
Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Να γυρίσουμε πίσω. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση για τη συμμετοχή σου στη σειρά;
Καταρχήν το πολύ καλογραμμένο σενάριο. Επίσης η παρουσία του σκηνοθέτη, Λευτέρη Χαρίτου. Εξαιρετικός σκηνοθέτης, εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος. Είχαμε επαφή, μου πρότεινε τον ρόλο και με εξίταρε. Στην αρχή βέβαια είχα το θέμα ότι η σειρά είναι καθημερινή, γιατί δεν είχα ξανακάνει κάτι τέτοιο. Οταν έμαθα και τους υπόλοιπους συντελεστές δεν άργησα να πω το «ναι». Πίστεψα εξαρχής στις «Αγριες μέλισσες»

Σε φόβισε το πώς θα πάει η σειρά, με δεδομένο ότι από τη μια είχαμε ηθοποιούς με πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις στην τηλεόραση όπως εσύ και από την άλλη νέους ηθοποιούς με κυρίως θεατρικό υπόβαθρο;
Καθόλου! Το αντίθετο. Έχει ανάγκη η τηλεόραση από φρέσκα πρόσωπα και μιλάμε για εξαιρετικούς ηθοποιούς, με σημαντική παρουσία στο θέατρο και συνεργασίες. Τι πιο όμορφο να παίζεις μαζί με ηθοποιούς όπως η Μαρία Κίτσου, η Ελλη Τρίγγου και ο Γιώργος Γάλλος;
Και πολλοί ακόμη... Και φυσικά τα νέα παιδιά έχουν εξαιρετικό ταλέντο και είναι προσηλωμένα στον στόχο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved