Elif: Η Αρζού δηλητηριάζει ξανά τον Ουμίτ; (Video)
Media

Elif: Η Αρζού δηλητηριάζει ξανά τον Ουμίτ; (Video)

Συγκλονιστικό το νέο (20-05) επεισόδιο της σειράς του Star, Elif

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ξυπνάνε χαρούμενοι και η Σιταρέ ζηλεύει.

Η Λεϊλά πηγαίνει να πάρει τα ρούχα, που της έραψε η Μελέκ, πληρώνει και φεύγει. Στον δρόμο τα πετάει στα σκουπίδια.

Η Γκόντζα ετοιμάζει το πρωινό του Ουμίτ. Η Αρζού αποφασίζει να του πάει εκείνη τον δίσκο και ο Ουμίτ δεν ξέρει τι να σκεφθεί όταν τη βλέπει. Φοβάται ότι προσπαθεί ξανά να τον δηλητηριάσει. Αρνείται να φάει και να πιει οτιδήποτε έχει αγγίξει η Αρζού. Η Αρζού πιστεύει πως φέρεται έτσι επειδή δεν την έχει συγχωρέσει ακόμα.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Σελίμ θέλει να βγει για δείπνο με τη Ζεϊνέπ μιας και εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν βρεθεί οι δυο τους.

Την επόμενη μέρα ξεκινάει η δίκη της Μελέκ. Ο Γιουσούφ είναι ο δικηγόρος της και πηγαίνει να μιλήσει με τις εργάτριες στο εργαστήριο. Η Γκόντζα μιλάει στο τηλέφωνο με την Ασουμάν και της λέει πως ο Ουμίτ έχει συμμαχήσει μαζί της. Η Ασουμάν δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Γκόντζα της λέει πως έχει ετοιμάσει ένα συμβόλαιο για εκείνη ώστε όταν χωρίσουν με τον Ερκούτ, να μην μπορεί να τη χωρίσει.

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Ο Ουμίτ δίνει κάποια έγγραφα στην Αρζού και της λέει πως το μισό κτήμα του ανήκει. Η Αρζού σοκάρεται όταν το ακούει και ο Ουμίτ της λέει πως αφού το απέκτησε μετά τον γάμο τους, σύμφωνα με τον νόμο, του ανήκει το μισό.

Η Αρζού σχεδιάζει πως θα πάρει πίσω το σπίτι της και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να κερδίσει πάλι την καρδιά του Ουμίτ. Η Σιταρέ δεν χαίρεται καθόλου για τη βραδιά, που σχεδιάζουν να περάσουν μαζί ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τους εμποδίσει.

Η Ζεϊνέπ δοκιμάζει ρούχα και τελικά καταλήγει να επιλέξει ένα κόκκινο φόρεμα. Η Σιταρέ φεύγει από το σπίτι και πηγαίνει μακριά. Τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ο πρώην άντρας της την ακολουθεί και βρίσκεται σε κίνδυνο. Αυτό που θέλει είναι να κρατήσει μακριά τον Σελίμ από τη Ζεϊνέπ.

Ο Ονούρ στέλνει λουλούδια στη Λεϊλά και τα δέχεται η μητέρα της η οποία πιστεύει πως η κόρη της πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς τον Γιουσούφ. Η Λεϊλά της λέει πως προτιμάει να πεθάνει αν ο Γιουσούφ δεν είναι στη ζωή της.

Ο Γιουσούφ λέει στην οικογένεια πως αρκετά έμεινε στο σπίτι και είναι καιρός να επιστρέψει στο βιβλιοπωλείο. Η Αλιγιέ διαφωνεί και του λέει πως δεν θα φύγει πριν συνέλθει εντελώς.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και της λέει πως πρέπει να πάρει τη Σιταρέ για αυτό θα συναντηθούν μισή ώρα αργότερα. Η Ζεϊνέπ νιώθει άσχημα αλλά του λέει πως θα τον περιμένει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved