Άγριες Μέλισσες: Έτσι άλλαξε θεαματικά την εικόνα της η Λενιώ - Η θεραπεία και τα κιλά
Media

Άγριες Μέλισσες: Έτσι άλλαξε θεαματικά την εικόνα της η Λενιώ - Η θεραπεία και τα κιλά

Άγριες Μέλισσες: Θα το έχεις παρατηρήσει κι εσύ πως η Μαρία Κίτσου είναι πλέον μια «διαφορετική» Λενιώ από εκείνη που είχαμε συναντήσει στα πρώτα επεισόδια της σειράς.

Και πώς καταλαβαίνουμε την αλλαγή σε μια γυναίκα;

Μα φυσικά όταν χάσει ή πάρει κιλά. Στην περίπτωση τη δική της διαπιστώσαμε πως έχει γίνει άλλος άνθρωπος αφού έχει καταφέρει κι έχει χάσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πολλά κιλά.

Δεν μιλάμε για εκείνα τα 2-3 που κάθε γυναίκα παίρνει και χάνει αμέσως, μιλάμε για περισσότερα. Για αυτό εξάλλου και η αλλαγή της είναι θεαματική αφού έχει αλλάξει αρκετά και το πρόσωπό της.

Η ίδια μάλιστα στην πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είχε αναφέρει πως για την αλλαγή της εικόνας της ευθύνεται η διακοπή μιας θεραπείας που είχε ακολουθήσει.

«Είχα πάρει κάποια κιλά γιατί έκανε μια ορμονοθεραπεία, τη σταμάτησα και τώρα φτάνω στα κανονικά κιλά μου», είχε πει η ίδια. Βέβαια κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Μαρία Κίτσου έκτος από τη διατροφή που έκανε, ξόδευε και αρκετό χρόνο σε περιπάτους αλλά και γυμναστική στο σπίτι.

Δες φωτογραφίες με εμφανή τη διαφορά στο σώμα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved