Elif: Ο Γιουσούφ αφήνει άφωνους την Αρζού και τον Τζεβαχίρ στο δικαστήριο!
Media

Elif: Ο Γιουσούφ αφήνει άφωνους την Αρζού και τον Τζεβαχίρ στο δικαστήριο!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η Σιταρέ καλεί τον Σελίμ και του λέει ψέματα πως χρειάζεται τη βοήθεια του γιατί την κυνηγάει ο πρώην άντρας της. Σκοπός της είναι να μη συναντηθούν ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ.

Στην επιστροφή ο Σελίμ μένει από λάστιχο και δεν έχει σήμα το κινητό του. Έτσι μένουν στο πουθενά χωρίς βοηθειά και το πρωί πια τους βρίσκει η αστυνομία.

Είναι η μέρα της δίκης της Μελέκ. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ πιστεύουν πως δεν θα έχει δικηγόρο επειδή δεν έχει χρήματα. Η εμφάνιση του Γιουσούφ ως δικηγόρος αφήνει άφωνους την Αρζού και τον Τζεβαχίρ. Παρολαυτά η Αρζού έχει εμπιστοσύνη στον δικηγόρο της.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ δοκιμάζουν μια δεύτερη δυσάρεστη έκπληξη όταν βλέπουν τις εργάτριες από το εργαστήρι στο δικαστήριο.

Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη περιμένοντας τον Σελίμ όλο το βράδυ.

Οι εργάτριες υπερασπίζονται τη Μελέκ και ο Γιουσούφ στριμώχνει άσχημα την Αρζού και τον Τζεβαχίρ. Αν και στην αρχή η δίκη φαινόταν χαμένη, με τη βοήθεια του Γιουσούφ η κατάσταση ανατρέπεται υπέρ της Μελέκ. Ο δικαστής ορίζει τη δική για τον επόμενο μήνα.

Η Ζεϊνέπ λαμβάνει επιτέλους νέα του Σελίμ και της λέει πως αναγκάστηκε να περάσει το βράδυ του με τη Σιταρέ εξηγώντας της τι συνέβη. Όταν επιστρέφουν σπίτι η Αλιγιέ ανακουφίζεται αλλά η Ζεϊνέπ εξακολουθεί να είναι ανήσυχη.

Η σχέση της Μελέκ και του Γιούσουφ κάθε μέρα, που περνάει γίνεται πιο οικεία.

Η Αρζού απολύει τις εργάτριες, που υπερασπίστηκαν τη Μελέκ στη δίκη. Στη συνέχεια η Αρζού ζητάει από τη Μπαχριγιέ να πει στη Μελέκ πως εξαιτίας της έχασαν τη δουλειά τους η Σουνά και η Αϊσέλ.

Ο Τζεβαχίρ φοβάται πως θα χάσει το εργάστηριο και αποφασίζει να μιλήσει με τον Γιουσούφ μιας και τα σατανικά σχέδια της Αρζού δεν είναι για εκείνον. Θέλει να διαπραγματευτεί με τον Γιουσούφ αλλά εκείνος απορρίπτει την πρότασή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved