Καφέ της Χαράς: Ανατροπή! Τάσος και Κανέλα σκότωσαν τη Χάιδω (Photos)
Media

Καφέ της Χαράς: Ανατροπή! Τάσος και Κανέλα σκότωσαν τη Χάιδω (Photos)

Καφέ της Χαράς: Tο προηγούμενο διάστημα είχε γίνει αναγκαστική παύση στα γυρίσματα των τηλεοπτικών παραγωγών, όμως ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν σταμάτησαν να γράφουν τα καινούργια επεισόδια της αγαπημένης κωμωδίας του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, μία από τις ιστορίες που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα είναι η μυστηριώδης εξαφάνιση της Χάιδως από το Κολοκοτρωνίτσι.
Από όταν γίνεται αντιληπτή η εξαφάνιση της γυναίκας, ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού την ψάχνουν εναγωνίως, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει.
Σύμφωνα με το my tv, στο χωριό επικρατούν διάφορα σενάρια σχετικά με το τι μπορεί να έχει συμβεί στη Χάιδω, με επικρατέστερο αυτό που θέλει τον Τάσο να τπν έχει σκοτώσει, προκειμένου να ζήσει ελεύθερα πια το πάθος του με τη συμπεθέρα, την Κανέλα.
Τότε ο αστυνόμος Μπρίλης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και προχωρά στη σύλληψη των δύο βασικών υπόπτων όντας πεπεισμένος ότι πρόκειται για έγκλημα... πάθους.


Στο μεταξύ, ο Τάσος και η Κανέλα δεν μπορούν να πιστέψουν όλο αυτό που συμβαίνει και ζητούν από τον αστυνόμο να τους αφήσει να κάνουν ακόμα ένα τηλέφωνο, αλλά μάταια.

Λίγη ώρα μετά, στο τμήμα καταφτάνει η Βάλια, προκειμένου να υπερασπιστεί τον Τάσο και την Κανέλα.
Οι δύο τελευταίοι, όμως, αντί να σωπάσουν και να ακούσουν πιστά τις οδηγίες της δικηγόρου τους, περιπλέκουν περισσότερο τα πράγματα. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι που επεμβαίνει ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος πείθει τον αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση σχετικά με το τι έχει συμβεί.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στην κόρη του, τη Γωγώ, και την ενημερώνει για όλα τα τελευταία γεγονότα. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, μαθαίνει κάτι που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved