Ελένη Μενεγάκη: 15 χρόνια στον Alpha- Οι τηλεοπτικές στιγμές της  που δε θα ξεχάσουμε (photos-video)
Media

Ελένη Μενεγάκη: 15 χρόνια στον Alpha- Οι τηλεοπτικές στιγμές της που δε θα ξεχάσουμε (photos-video)

Και όμως ήρθε η στιγμή αυτή που η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά, όχι μόνο τον Alpha, αλλά και την ελληνική τηλεόραση. Οι φήμες που υπήρχαν λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν. Και λέμε δυστυχώς γιατί, όπως και να το κάνουμε, η Ελένη έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.  

Η Ελένη το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Μαΐου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας μετά από 15 χρόνια με τον Alpha, αλλά και την αποχώρησή της από την τηλεόραση.


Συγκινημένη και με βουρκωμένα μάτια, κοιτώντας την κάμερα, είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά»!

Δεν ήταν- και δεν είναι -μια εύκολη απόφαση αυτή για την παρουσιάστρια. Πώς να είναι άλλωστε μετά από τόσα χρόνια να σταματήσει την καθημερινή της συνήθεια; Η ανάγκη της όμως να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και να ζήσει, όσα δεν έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι πιο σημαντικά για εκείνη και την οικογένειά της. Η Ελένη θέλει να ζήσει και το τόνισε πολλές φορές τη στιγμή της εξομολόγησής της στην τηλεοπτική κάμερα. «Θέλω τα χρόνια μου πίσω», έλεγε και ξαναέλεγε η Ελένη Μενεγάκη.

Το τέλος από τον ΑΝΤ1
Πριν από 15 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη πήρε την μεγάλη απόφαση να φύγει από τον ΑΝΤ1, το κανάλι που την ανέδειξε. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην πρωινή ζώνη με την εκπομπή «Πρωινός Καφές». Στις 25 Σεπτεμβρίου 1995 είπε την πρώτη της καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό.
«Θα σας παρουσιάσω τώρα την πραγματική έκπληξη του ΑΝΤ1. Την παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, την Ελένη τη Μενεγάκη«, είχε πει ο Κώστας Καρράς, ο οποίος την περίμενε στο τηλεοπτικό πλατό.
Από εκείνο τον Σεπτέμβριο μέχρι και το 2005 που η Ελένη πήρε την μεγάλη απόφαση να φύγει από το κανάλι του Αμαρουσίου.

H μεγάλη μεταγραφή στον Alpha

Η μεταγραφή της στον Alpha έσκασε στην κυριολεξία σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας δεν άργησε να βγει και η Ελένη έλεγε πλέον τη δική της καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό από την νέα της στέγη.

Η εκπομπή «Καφές με την Ελένη» σημειώνει μεγάλη επιτυχία μέχρι και το 2011 όπου η παρουσιάστρια παίρνει μια ακόμη γενναία απόφαση. Την αλλαγή τηλεοπτικής ώρας. Τι και αν οι τηλεθεατές είχαν συνηθίσει την Ελένη να τους λέει καλημέρα; Τι και αν κάποιοι της έλεγαν να μην αλλάξει την ώρα που θα βγαίνει αέρα; Εκείνη ήξερε και τόλμησε και το έκανε πραγματικότητα.

Μετά από 15 χρόνια η Ελένη φεύγει από τον Alpha

Τον Οκτώβριο του 2011 η εκπομπή μετονομάζεται και αλλάζει ,όχι μόνο ώρα μετάδοσης αλλά και διάρκεια.
Η εκπομπή, με τίτλο, πλέον, το όνομά της μεταδίδεται στη μια το μεσημέρι και έχει διάρκεια τριών ωρών όπου έφτασε τελικά, τα τελευταία δύο χρόνια, να είναι «αέρα» δυόμιση ώρες.

Δυο σχεδόν χρόνια μετά τη γέννηση της Βαλέριας σκάει η είδηση που κανείς δεν περίμενε. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 και ενώ η Ελένη έχει τελειώσει την εκπομπή της «Καφές με την Ελένη», ένα δελτίο τύπου φτάνει στα δημοσιογραφικά γραφεία όλης της χώρας και ανακοινώνει το διαζύγιο του πιο γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz.

Όλοι περιμένουν τη στιγμή που η Ελένη θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής. Σχεδόν ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί την εκπομπή. Εκείνη ντυμένη στα μαύρα, θλιμμένη φαίνεται ότι είναι η πιο δύσκολη στιγμή της τηλεοπτικής της καριέρας. Στο πλατό η κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου, η οποία αρχικά ήταν πίσω από τις κάμερες για συμπαράσταση και με το πέρασμα της τηλεοπτικής ώρες βρέθηκε on air προκειμένου με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει την φίλη της στη δύσκολη αυτή τηλεοπτική αλλά και προσωπική στιγμή. Κατά ένα περίεργο τρόπο το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Κόκκινη γραμμή» ταυτίζεται με το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Μέχρι να καταλαγιάσει το διαζύγιο στο φως της δημοσιότητας έρχονται και οι πρώτες φωτογραφίες της με τον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο.

Ο Τύπος χαλάει τόνους από μελάνι για τη νέα της σχέση με τον επιχειρηματία, Μάκη Παντζόπουλο. Τον Δεκέμβρη του 2011 το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο επιβεβαιώνοντας τις φήμες της νέας της σχέσης. Με αυτόν τον τρόπο όμως η Ελένη ήθελα να δείξει και κάτι ακόμα. Ότι αυτός ο άντρας ήταν ο άντρας της ζωής της και ήθελε να ζει την κάθε στιγμή μαζί του.

Μετά από εκείνη την μέρα η Μενεγάκη εμφανιζόταν στην εκπομπή της στον Alpha με χαμόγελο ευτυχίας. Άρχισε σιγά- σιγά να μοιράζεται με το κοινό της στιγμές από την καθημερινότητά της με τον Μάκη. Τα ταξίδια της στην Άνδρο δεν γινόντουσαν πλέον κρυφά.

Ένα μυστικό κράτησε η Ελένη από τους τηλεθεατές της: Την εγκυμοσύνη της στην Μαρίνα. Τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της. Οι μήνες πέρναγαν η Ελένη φούσκωνε αλλά κανείς ακόμη και οι καλεσμένοι της δεν τολμούσαν να αναφερθούν στην εγκυμοσύνη της. Μετά τη γέννηση της Μαρίνας της, στις 29 Μαρτίου 2015, αποκάλυψε on air το λόγο που απέκρυψε αυτό το ευχάριστο γεγονός. Οι φοβίες και οι ανησυχίες της μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το στερνοπούλι της την έκαναν για πρώτη φορά να μην εκμυστηρεύεται μια προσωπική της στιγμής στους τηλεθεατές της.

Αυτό όμως ήταν το δεύτερο μυστικό της από τους τηλεοπτικό κοινό. Η Ελένη μήνες πριν γεννήσει την Μαρίνα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2015 παντρεύτηκε μυστικά με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη εμφανίστηκε στον αέρα με βέρα στο χέρι της χωρίς όμως να κάνει αναφορά στο γάμο της. Έδωσε όμως το μεγάλο της μυστικό στο κοινό. Άλλωστε πάντα κατά τη διάρκεια των 15 χρόνων στον Alpha τόνιζε κοιτώντας την κάμερα ότι πάντα μοιράζεται τις πιο σημαντικές στιγμές από τη ζωή της.

H Ελένη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό

Έτσι έκανε και τώρα.

Κοίταξε κατάματα την κάμερα και είπε τη δική της αλήθεια. Αποχαιρέτησε το κανάλι που την στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και το κοινό που την λάτρεψε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved