Το σοκ του Μουτσινά με την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι φεύγει από την τηλεόραση (video)
Media

Το σοκ του Μουτσινά με την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι φεύγει από την τηλεόραση (video)

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι την επόμενη χρονιά δεν θα είναι στην τηλεόραση έκανε τον Νίκο Μουτσινά να συγκινηθεί και να το σχολιάσει.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, ανέφερε μέσα από την σημερινή της εκπομπή, ότι του χρόνου δεν πρόκειται να την δούμε στην μικρή οθόνη, έπειτα από 30 ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, ενώ παράλληλα εξήγησε τον λόγο.

Σαφώς, ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος της έστειλε και δώρο για την ονομαστική της εορτή, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός αυτό. Μάλιστα, έδειχνε έκπληκτος και με απορία είπε: «Δεν θα πάει πουθενά; Να περάσει καλά ότι και να κάνει. Θα επανέλθει! Η γυναίκα πάει να κάνει τη ζωή της του χρόνου, γιατί δουλεύει τόσα χρόνια. Να πάει να φυτέψει από νωρίς στα Άχλα…».

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς δεν θα μπορούσε να μην πετάξει και τις ξεκαρδιστικές του ατάκες και να βγάλει για ακόμη μια φορά το χιούμορ του, κάτι που η Ελένη Μενεγάκη δεν παρεξηγεί. Άλλωστε, ως παλιοί συνεργάτες είχαν άπειρες στιγμές χιούμορ και μια πολύ καλά χημεία μεταξύ τους.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα με όσα είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι»…

Δείτε στιγμιότυπα από τον σχολιασμό και την αντίδρασή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved