Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτησή μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή της από τον Alpha
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτησή μετά την ανακοίνωση της αποχώρησή της από τον Alpha

Τελικά οι φήμες, αυτή τη φορά, βγήκαν αληθινές. Μετά από 15 χρόνια στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (21-05) και ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ανακοίνωσε στον «αέρα» της εκπομπής της πως αποχωρεί από το κανάλι!

«Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά…

Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω», είπε η ίδια.

Λίγα λεπτά μετά η Ελένη μπήκε στο instgaram της κι έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από αυτή την ανακοίνωση. Πόσταρε μια υπέροχη φωτογραφία της κι έγραψε: «Πάντα θα είμαστε μαζί ... ❤️#eleni».

Τα μηνύματα που έλαβε δεκάδες και πολλά από αυτά επώνυμων φίλων της. Το πρώτο που έλαβε ήταν από τον αγαπημένο της, Μάρκο Σεφερλή.

«Με έναν ώμο από το σπρώξιμο, αλλά πάντα! Χρόνια σου πολλά και καλά Ελένη μου! Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου και να είσαι πάντα ευτυχισμένη! Όπου κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις! Σ’ αγαπώ πολύ!», της έγραψε.

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved