Elif: Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ – Τι έγινε;  (Video)
Media

Elif: Άγριος καυγάς ανάμεσα στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ – Τι έγινε; (Video)

Τι θα δούμε την Παρασκευή 22/5/20 στη σειρά Elif;

Η Ελίφ και ο Ταϊλάν καταλαβαίνουν πως κάτι απασχολεί τη δασκάλα τους και εκείνη τους λέει πως πήρε μετάθεση για άλλο σχολείο και σύντομα θα πρέπει να φύγει. Η Αϊσέλ και η Σουνά χαιρετούν τις συναδέλφους τους αλλά ο Τζεβαχίρ τις εμπόδίσει να φύγουν καθώς θυμώνει όταν μαθαίνει ότι η Αρζού τις απέλυσε.

Τους ζητάει να μείνουν αλλά η Αρζού επεμβαίνει. Τα κορίτσια του λένε πως έτσι και άλλιως θέλουν να φύγουν. Η Ζεϊνέπ είναι ακόμη θυμωμένη με τον άντρα της επειδή ο Σελίμ έλειψε μια ολόκληρη νύχτα, τη νύχτα μάλιστα που είχαν κανονίσει να δειπνήσουν οι δυο τους. Η Ίντζι ακούει τον καυγά τους και το λέει στην Ελίφ. Τα κοριτσάκια αποφασίζουν να τους ετοιμάσουν μια έκπληξη για να χαρούν. Η Γκόντζα δίνει ένα έγγραφο στην Ασουμάν, το οποίο όταν το υπογράψει ο Ερκούτ δεν θα μπορεί να την απολύσει, όταν χωρίσουν. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ διασκεδάζουν με την έκπληξη της Ελίφ και της Ιντζί.

Η Μπαχριγιέ ενημερώνει τη Μελέκ για την κατάσταση της Αϊσέλ και της Σουνά. Η Μελέκ νιώθει ενοχές και την επόμενη μέρα πηγαίνει στο εργαστήρι για να μιλήσει με την Αρζού. Της λέει πως θα επιστρέψει στη δουλειά υπό έναν όρο, να γυρίσουν και η Σουνά με την Αϊσέλ. Η Ασουμάν αναγκάζει τον Ερκούτ να υπογράψει το έγγραφο. Η Ελίφ λέει στον Γιούσουφ πως η μητέρα της γύρισε στη δουλειά. Ο Γιουσούφ εισβάλει στο εργαστήρι και παίρνει μαζί του τη Μελέκ λέγοντας στην Αρζού πως θα τα πουν στο δικαστήριο. Ενώ ο Γιουσούφ τσακώνεται με την Αρζού εκείνη του λέει πως έχει καταλάβει για ποιο λόγο βοηθάει τη Μελέκ, γιατί είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με τις πράξεις της Αρζού…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved