Καλό Μεσημεράκι: Έτσι σχολίασε η Νατάσα Θεοδωρίδου την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη
Media

Καλό Μεσημεράκι: Έτσι σχολίασε η Νατάσα Θεοδωρίδου την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Καλό Μεσημεράκι: Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21-05) μέσω skype η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνουν οι καλλιτέχνες λόγω της επέλασης του κορονοϊού αποκαλύπτοντας πως θα «παλέψει» για να κάνει μια καλοκαιρινή περιοδεία.

Απάντησε όμως και στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το πώς της φάνηκε η ανακοίνωση της κουμπάρας της, Ελένης ότι αποχωρεί από τον Alpha.


«Οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές είμαστε λίγο στον αέρα διότι αυτά που ως τώρα έχουμε ακούσει δεν είναι τα ιδανικά για να βγούμε και να κάνουμε περιοδεία. Από θέατρο σε θέατρο, από μαγαζί σε μαγαζί, από κλαμπ σε κλαμπ. Εγώ, όμως, επειδή είμαι άνθρωπος που το πρόβλημα το παίρνω, το έχω παρέα μου αλλά το πηγαίνουμε μαζί… πιστεύω ότι με καλή λειτουργία και προστασία πάντα για όλους μας θα γίνουν κάποια πράγματα γιατί το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι άνθρωποι που μας αγαπούν», είπε ενώ όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την απόφαση της Ελένης, είπε:

«Αυτά είναι επιλογές! Είναι επιλογές! Ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα πλάνο».

Δες τι άλλο είπε στην εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved