Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση – «βόμβα» - Τι θα κάνει μετά το τέλος της στην tv
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση – «βόμβα» - Τι θα κάνει μετά το τέλος της στην tv

H Ελένη Μενεγάκη αιφνιδίασε τους πάντες χθες, 21 Μάη, ανήμερα της γιορτής της με την ανακοίνωσή της για το τέλος της από τον Alpha αλλά είπε και ένα μεγάλο αντίο στο τηλεοπτικό κοινό που τη λάτρεψε μιας και την επόμενη σεζόν θα είναι εκτός τηλεόρασης.

Η Ελένη είπε κοιτώντας την κάμερά της και με μάτια βουρκωμένα: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά»!

Από τη στιγμή που έκανε αυτή την ανακοίνωση «όλοι σπάνε το κεφάλι τους να δουν τι θα κάνει η Ελένη» τόνισε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Εγώ νιώθω ότι έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Έχει μία ηλικία και μία οικονομική ευκαίρια που της το επιτρέπουν γιατί ήταν από τις πιο ακριβοπληρωμένες. Είναι μία γυναίκα που θέλει εκείνη να ορίσει το δικό της τηλεοπτικό μέλλον και πότε θα φύγει….»!

Δείτε όσα ειπώθηκα στην εκπομπή Happy Day για την Ελένη αλλά και τι θα κάνει τη σεζόν που δε παρουσιάσει κάποια εκπομπή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved