Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η νέα εκπομπή, η αναβολή, η αγωνία και το στοίχημα με τον εαυτό της
Media

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η νέα εκπομπή, η αναβολή, η αγωνία και το στοίχημα με τον εαυτό της

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το απόγευμα στις 7 παρά τέταρτο στο Open, μετά από αναβολή δύο εβδομάδων, η νέα εκπομπή της Μαρίας Εκμεκτσίογλου «KitcheN' Health».

Μια εκπομπή μαγειρικής με υγιεινές συνταγές για έναν σωστό τρόπο διατροφής που oφελεί την υγεία. Η ίδια έχει ιδιαίτερη αγωνία για την πρεμιέρα της που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει πριν δύο Σαββατοκύριακα. Και δεν την αδικούμε. Τι ακριβώς συνέβη όμως και βρέθηκε να παίρνει αναβολή;

«Είχαμε αρκετά τεχνικά προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν εκ των υστέρων και ώσπου να διορθωθούν πήραν κάποιες μέρες» μας είπε η ίδια σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της και συνέχισε: «Κάθε εμπόδιο για καλό βέβαια… Και τώρα μ’ έναν αγιασμό και μπόλικα σκόρδα που κρεμάσαμε παντού ξεκινάμε σήμερα με πολύ μεγάλη χαρά και αγάπη. Είναι μια παραγωγή που δεν περίμενα κι εγώ να εξελιχθεί έτσι. Το KitcheN' Health Είναι μια εξαιρετική παραγωγή της Redline, του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου και του Παναγιώτη Αλεξόπουλου και πραγματικά είναι κινηματογραφικών προδιαγραφών. Είναι σαν να κάνουμε ταινία».

-Έχεις αγωνία για την πρεμιέρα;

«Ε, βέβαια έχω. Δεν γίνεται να μην έχω αγωνία… Ως προσωπική εκπομπή λείπω 3 χρόνια από την τηλεόραση. Είχα επαφή με το κοινό μου μέσω του «Ευτυχείτε», αλλά τώρα είναι κάτι νέο, τελείως δικό μου»

-Πώς προέκυψε η ιδέα για αυτήν την εκπομπή;

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε άλλη εκπομπή. Οδοιπορικό από το Μαρόκο ως την Ισλανδία αλλά μας έπιασε ο Κορονοϊός και κάναμε αλλαγή στα σχέδιά μας, αλλαγή πλεύσης που λένε. Και έτσι βάση και όσων ειπώθηκαν από τους διατροφολόγους αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκπομπή που έχει την μαμαδίστικη συνταγή αλλά με πιο υγιεινές εκδοχές».

-Στα υλικά είναι η διαφορά δηλαδή…

«Ακριβώς. Και παστίτσιο θα δούμε και αρνάκι στο φούρνο αλλά διαφορετικά. Η φύση είναι ένα φαρμακείο και είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την υγεία μας. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να έχουμε και όφελος στην υγεία μας. Εγώ πάντα ήμουν συνδεδεμένη με τα υλικά της φύσης, τα βότανα, τα μπαχαρικά. Δεν σου κρύβω όμως πως για αυτήν την εκπομπή μου έχουν βγει τα μάτια στο διάβασμα. Έχω μάθει πολλά και είναι και για μένα πολύ σημαντικό».

-Εύλογα θα ρωτήσει κανείς: Μα αν αλλάξω τα υλικά δεν θα χάσω και στη γεύση; Θα είναι το ίδιο νόστιμα;

«Αν βάλεις τα σωστά μπαχαρικά και τους σωστούς συνδυασμούς φυσικά και είναι νόστιμα. Και πολύ νόστιμα μάλιστα. Εγώ για παράδειγμα αντικατέστησα το αλεύρι με την χαρουπόσκονη και αμυγδαλόσκονη και βγαίνουν καταπληκτικά πράγματα. Κάθε επεισόδιο να ξέρεις είναι θεματικό. Πχ αφιερωμένο στη βρώμη ή στο παντζάρι. Μαθαίνουμε τις ευεργετικές τους ιδιότητες και παράλληλα νόστιμες συνταγές».

-Σίγουρα και για σένα είναι ένας «νέος» κόσμος αυτοί οι συνδυασμοί. Πέρασες την καραντίνα δοκιμάζοντας συνταγές;

«Δυο μήνες, διάβαζα και δοκίμαζα συνταγές. Κι εγώ κι οι γείτονές μου και οι γιοι μου που ήταν μακριά και μαγειρεύαμε όλοι μαζί τις ίδιες συνταγές μέσω skype.
Και θα σου πω και κάτι. Έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Από την ώρα που ξεκίνησα να ετοιμάζω την εκπομπή άλλαξα και την δική μου διατροφή. Θέλω να δω όταν τελειώσουν τα 27 μας επεισόδια τις διαφορές που θα έχω κι εγώ στην υγεία μου και στον οργανισμό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved