Αλέξανδρος Παπανδρέου: Η μαγειρική είναι τρόπος ζωής
Media

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Η μαγειρική είναι τρόπος ζωής

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Μπορεί για ορισμένους η μαγειρική να είναι... μόδα, όμως στο «Νόστιμα & Απλά», την εκπομπή του Mega (κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00), με οικοδεσπότη τον γνωστό chef, είναι τρόπος ζωής.

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας... συνταγή, αφού παρουσιάζει ενδιαφέροντα πιάτα, κάνοντας χρήσιμες προτάσεις.

Μαγειρεύει «comfort» συνταγές, προτείνει γρήγορα γεύματα και λύσεις για την καθημερινότητα, βγαίνει έξω και μας συστήνει τις πιο λαχταριστές γωνιές της πόλης.

Μας γνωρίζει chefs και εστιατόρια που θα μας κινήσουν την περιέργεια, βάζει τα αθλητικά του, τρέχει, παίζει βόλεϊ, μπάσκετ, κολυμπά και συναντά κάθε φορά έναν πρωταθλητή ή λάτρη της άσκησης, επιχειρώντας να μας μυήσει σε έναν πιο σύγχρονο τρόπο ζωής.

Μπορεί για ορισμένους η μαγειρική να είναι... μόδα, όμως στο «Νόστιμα & Απλά», την εκπομπή του Mega (κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10.00), με οικοδεσπότη τον γνωστό chef, είναι τρόπος ζωής.

Η αγάπη του Αλέξανδρου Παπανδρέου για τη μαγειρική μεταφέρεται σε όλους τους τηλεθεατές που θέλουν με εύκολο τρόπο να γίνουν καθημερινοί, μικροί... σεφ.

Έχοντας σπουδάσει μαγειρική στη Γαλλία για τέσσερα χρόνια και έχοντας εργαστεί σε μεγάλα εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το 1999 ήρθε σε πρώτη επαφή με την τηλεόραση.

Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια έκανε τηλεοπτική εκπομπή στο Mega με τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Πιστεύω ότι για καθετί πρέπει να έχεις ταλέντο. Στη μαγειρική όμως πρέπει να έχεις και καλή γνώση. Να έχεις διαβάσει πολύ, να έχεις σπουδάσει, να έχεις περάσει από πολλές κουζίνες, να έχεις πει πολλές φορές “Oui, chef’ και να έχεις βάλει κάτω το κεφάλι», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Ετσι φτάνεις σε κάποιο σημείο. Από εκεί και πέρα, το ταλέντο βοηθά στο να μπορείς να δημιουργήσεις και να φανταστείς καινούργιες γεύσεις, καινούργια πιάτα. Αλλά για να το κάνεις αυτό, χρειάζεται να ταξιδέψεις, να δεις, να δοκιμάσεις», είχε προσθέσει.

Πηγή: secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved