Ο Μάκης Πουνέντης για την Ελένη Μενεγάκη στο gossip-tv: «Με βοήθησε πολύ να επανέλθω στα πράγματα»
Media

Ο Μάκης Πουνέντης για την Ελένη Μενεγάκη στο gossip-tv: «Με βοήθησε πολύ να επανέλθω στα πράγματα»

Ο Μάκης Πουνέντης μίλησε στο gossip-tv για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να ανακοινώσει την αποχώρησή της από τον Alpha και την τηλεόραση για την επόμενη χρονιά τουλάχιστον.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά στο παρελθόν, τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στον Alpha, ενώ η σχέση τους δεν ήταν μόνο επαγγελματική, αλλά και φιλική. Άλλωστε, το αποδείκνυε η χημεία που είχαν οι δυο τους on camera και κατά τη διάρκεια των εκπομπών.

Ο Μάκης Πουνέντης, λοιπόν, μας μίλησε για την ανακοίνωση της δημοφιλούς παρουσιάστριας: «Με συγκίνησε! Είναι η Ελένη που ξέρουμε. Αληθινή και είπε τα πράγματα ακριβώς όπως τα αισθανόταν. Ένας άνθρωπος που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, εννοείται ότι κάποια στιγμή θέλει να κάνει ένα διάλειμμα, το οποίο ελπίζω να είναι μικρό, γιατί την αγαπώ πολύ»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αλλάζουν οι προτεραιότητές μας από ένα σημείο κι έπειτα. Θέλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω σε ανθρώπους που αγαπάμε, να κάνουμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας που δεν μας δινόταν η ευκαιρία, δουλεύοντας ασταμάτητα. Η Ελένη δούλευε πολλά χρόνια χωρίς να σταματάει λεπτό. Μπορώ, λοιπόν, να κατανοήσω την ανάγκη της να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και στην οικογένειά της, να χαλαρώσει και να πάρει μια ανάσα».

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του Λάμψη 92.3 και του «Mak Attack», έκανε και μια ειλικρινή παραδοχή: «Με ένα μαγικό τρόπο η Ελένη μου ζητούσε να είμαι στην εκπομπή της, όταν εγώ το είχα ανάγκη, όχι εκείνη. Με βοήθησε πολύ στο να επανέλθω στα πράγματα, κάτι που έκανε πολύ διακριτικά. Πάντα, λοιπόν θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και πάντα θα νιώθω αγάπη και ευγνωμοσύνη για την Ελένη».

Τέλος, ο Μάκης Πουνέντης περιέγραψε την Ελένη Μενεγάκη ως άνθρωπο και ως επαγγελματία: «Η Ελένη ανέφερε δυο-τρεις φορές ότι είναι τυχερή. Το να είσαι 30 χρόνια και να πρωταγωνιστείς και συνεχώς ψηλά και μέσα στις καρδιές των ανθρώπων δεν είναι μόνο τύχη. Είναι αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, είναι συνέπεια, επιμονή, προσαρμοστικότητα και εξέλιξη. Αυτά είναι η Ελένη. Είναι ένα πολύ εργατικό άτομο, είναι δοτική με τους συνεργάτες της, είναι συνεπής με τον εργοδότη της και το κοινό της. Γι’ αυτό και κανείς δεν μπόρεσε όλα αυτά τα χρόνια να την αντιγράψει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία! Είναι μόνη της μια κατηγορία».

Δείτε κάποια κοινά τους στιγμιότυπα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved