Πολύ γέλιο: Ο Καναράκης αποκάλυψε το βιογραφικό της Θεοδωρίδου: «Γεννήθηκε το 1940 και...»
Media

Πολύ γέλιο: Ο Καναράκης αποκάλυψε το βιογραφικό της Θεοδωρίδου: «Γεννήθηκε το 1940 και...»

Η χθεσινή εκπομπή Στο Σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου είχε πολύ γέλιο, συγκίνηση και φυσικά πολύ τραγούδι και μοναδικές ερμηνείες από την τραγουδίστρια και τους στενούς φίλους της που την τίμησαν με την παρουσία τους. 

Για το τραγούδι φρόντισε η Νατάσα Θεοδωρίδου, όμως για το πολύ και αστείρευτο γέλιο φρόντισε ο στενός της φίλος Παντελής Καναράκης ο οποίος βρέθηκε κοντά της από τα πρώτα κιόλας λεπτά της τηλεοπτικής αυτής συναυλίας της.
Ο ηθοποιός ο οποίος έχει... γράψει ιστορία με τα χιουμοριστικά του βίντεο στα social media, στα περισσότερα από τα οποία συμμετείχε και η τραγουδίστρια, θέλησε να μιλήσει για τη Νατάσα και τις κατακτήσεις της ζωής και της καριέρας της μέσα από το βιογραφικό που είχε ετοιμάσει να παρουσιάσει στους τηλεθεατές.
Όταν όμως αυτό το βιογραφικό ξεκινάει με την ατάκα: "Η Νατάσα Θεοδωρίδου γεννήθηκε το 1940, την εποχή του πολέμου...", μόνο σοβαρό δεν θα μπορούσε να είναι.
Φυσικά, η συνέχεια ήταν ακόμα πιο αστεία, με τον Παντελή Καναράκη να μιλάει για τη... συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την αείμνηστη Σοφία Βέμπο, στο πλευρό της οποίας έγινε... αμπιγιέζ και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα αστεία που έκαναν την ίδια τη Νατάσα αλλά και τους τηλεθεατές να κλάψουν από τα γέλια.
Κοινώς, η τραγουδίστρια απέδειξε για ακόμα μία φορά πως έχει πολύ χιούμορ, με πειράγματα που προέρχονται από έναν άνθρωπο με τον οποίο έχει κοινή πορεία εδώ και πολλά χρόνια. Απολαύστε το υπέροχο βίντεο με το... δήθεν βιογραφικό της Νατάσας Θεοδωρίδου.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved