H Ζαρίφη μιλά για τη Μενεγάκη αποκλειστικά στο gossip-tv: «Θα θυμάμαι μόνο τις φωτεινές στιγμές μας»
Media

H Ζαρίφη μιλά για τη Μενεγάκη αποκλειστικά στο gossip-tv: «Θα θυμάμαι μόνο τις φωτεινές στιγμές μας»

Η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασε στο gossip-tv την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να ανακοινώσει τη διακοπή της από την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, ενώ μας έχουν χαρίσει μοναδικές τηλεοπτικές στιγμές, γεμάτες χιούμορ και χαμόγελα. Έτσι, λοιπόν, επικοινωνήσαμε με την γνωστή παρουσιάστρια κι εκείνη δέχτηκε με ευγένεια να μας μιλήσει για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη.

«Ήταν όπως πάντα η πιο σωστή ανακοίνωση από αυτή γι’ αυτήν. Η Ελένη είπε ξεκάθαρα από καρδιάς ότι παίρνει ένα ρεπό μετά από 25 χρόνια και κάνει μια προσωρινή παύση. Εγώ πραγματικά συγκινήθηκα γιατί απ αυτά τα χρόνια πέρασα on and off τα 10 μαζί της. Και εννοείται ότι τηλεοπτικά μόνο μια τέτοια είδηση δικαιολογεί τον τίτλο “Βόμβα”», είπε για αρχή.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, όμως, μοιράστηκε μαζί μας και τα όσα θα θυμάται από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, λέγοντας: «Γέλια, άγχη, όμορφες αλλά και δύσκολες μέρες. Έμαθα την τηλεόραση ουσιαστικά δίπλα της και πίστεψε με το να κάνεις την δίκη σου παρουσία αισθητή δίπλα σε έναν τόσο λαμπερό άνθρωπο επιτυγχάνεται και στο ποσό γενναιόδωρος είναι αυτός ο άνθρωπος. Εγώ θα την ευχαριστώ πάντα και θα θυμάμαι μόνο τις φωτεινές στιγμές μας».

Παράλληλα, μας είπε πώς θεωρεί ότι θα είναι η ψυχαγωγική τηλεόραση χωρίς την Ελένη Μενεγάκη: «Σίγουρα είναι ένα κενό τεράστιο...Σίγουρα είναι μια συνήθεια όπως ο καφές μας... Αλλά σίγουρα και αφού η Ελένη θα λείπει θα είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμαστούν πράγματα σ’ αυτή την ζώνη . Διαφορετικά στον τρόπο παρουσίασης γιατί Ελένη είναι μόνο μια».

Δείτε κάποια κοινά τους στιγμιότυπα παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved