Η Μενεγάκη φεύγει και… η Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της – Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Media

Η Μενεγάκη φεύγει και… η Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της – Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Μετά την ανακοίνωση «βόμβα» της Ελένης Μενεγάκη ότι αποχωρεί οριστικά από τον Alpha αλλά και ότι την επόμενη σεζόν δεν θα παρουσιάσει κάποια εκπομπή, τα σενάρια για την αντικαταστάτριά της ήταν πολλά.

Έντονα ακούστηκε το όνομα της Βάσως Λασκαράκη, όμως τελικά η ηθοποιός θα αναλάβει μια ψυχαγωγική εκπομπή στη ζώνη 10:00-12:00, αμέσως μετά το Happy Day που παρουσιάζει με επιτυχία εδώ και χρόνια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χθες 23 Μάη, ακούστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ότι… τη θέση της Ελένης Μενεγάκη την παίρνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιας και αυτές τις μέρες υπογράφει με τον Alpha και όπως φαίνεται ο σταθμός θέλει να επενδύσει πολλά στο πρόσωπό της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας στην Μαίρη Αρώνη και το Πρωινό για τα επόμενα σχέδιά της είχε αναφέρει για την συνεργασία με τον Alpha: «Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή».

Το τελευταίο λοιπόν ρεπορτάζ θέλει την Ηλιάνα να παίρνει τη θέση της Ελένης και αναμένουμε την ανακοίνωση του Alpha!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved