Μενεγάκη: Το συγκινητικό μήνυμα του Τσαλίκη μετά την ανακοίνωσή της και η φώτο πριν από 17 χρόνια
Media

Μενεγάκη: Το συγκινητικό μήνυμα του Τσαλίκη μετά την ανακοίνωσή της και η φώτο πριν από 17 χρόνια

Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το οριστικό τέλος της από τον Alpha αλλά και την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αιφνιδίασε τους πάντες!

Ένα από τα πρόσωπα που η Ελένη Μενεγάκη είχε φιλοξενήσει πολλές φορές στην εκπομπή της ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με αφορμή μία φωτογραφία που έλαβε και ήταν με την Ελένη σε μία έξοδο πριν 17 χρόνια, θέλησε να την ευχαριστήσει δημοσίως για τη βοήθεια αλλά και τις αναμνήσεις που τoυ πρόσφερε…

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή η φωτογραφία με την @elenimenegaki είναι από το αρχείο του @christosbakalogou , μου την έστειλε σήμερα το πρωί τραβηγμένη σε κάποια βραδινή έξοδο το 2003 !!! Είναι μια ωραία ευκαιρία να γράψω 2 λόγια για την Ελένη ! Η πρώτη μου εμφάνιση στην Ελληνική τηλεόραση αγχωμένος με τη Λιτσα Πατέρα να μου κρατάει το χέρι πριν βγω να με ηρεμήσει , άπειρες εκπομπές , γέλια , απρόοπτα ! Η Ελένη με στήριξε και με βοήθησε πάρα πάρα πολύ. Σαν αδερφό της , σα δικό της άνθρωπο, σχεδόν σα κομμάτι της παρέας της εκπομπής σε κάθε ευκαιρία ήμουνα εκεί , με καλούσε για να γελάσουμε , να με σπρώξει ακούγοντας ιστορίες για τα παιδιά μου , για τον αδερφό μου , για τη ζωή μου. Με την @elengelali να κατεβαίνει πάντα μετά την εκπομπή και να σχολιάζουμε το πόσο γελάσαμε πάλι. Τώρα που κάνει αυτό το break για να πάρει αυτές τις ανάσες ψυχής που έχει ανάγκη , είναι μια κατάλληλη στιγμή για να πω μέσα από την καρδιά μου. Ελένη , σε ευχαριστώ για ΟΛΑ ! Να περνάς υπέροχα και όπως εσύ αγαπάς ! Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας !

Γιώργος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved