Elif: Ο Τζεβαχίρ έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού μπροστά στις εργάτριες! (Video)
Media

Elif: Ο Τζεβαχίρ έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού μπροστά στις εργάτριες! (Video)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η Μελέκ είναι ανήσυχη. Αν και φεύγει μαζί με τον Γιουσούφ ξέρει πως η Αρζού δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Ο Γιουσούφ της ζητάει να τον εμπιστευθεί.

Ο Τζεβαχίρ προσλαμβάνει ξανά την Σουνά και την Αϊσέλ και έρχεται σε σύγκρουση με την Αρζού. Η Αρζού του μιλάει πολύ άσχημα μπροστά στις εργάτριες και ο Τζεβαχίρ έρχεται σε δύσκολη θέση. Πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του προτείνει να συνεργαστούν για να ξεφορτωθούν την Αρζού. Ο Ερκούτ στέλνει κάπου τον Βεϊσέλ με πολλά χρήματα. Βγάζοντας όμως τα χρήματα από χρηματοκιβώτιο, του πέφτει ένα πακέτο και δεν το βλέπει. Η Ασουμάν μπαίνει αργότερα στο γραφείο του και το βρίσκει. Καταλαβαίνει ότι το πακέτο έχει μέσα ναρκωτικά.

ELIF1.jpg
Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά Elif ;

Η Μελέκ δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψουν τον Τζεβαχίρ. Ο Γιουσούφ είναι σίγουρος πως θα τους πουλήσει μόλις η Αρζού του δώσει πάλι χρήματα. Δεν θεωρεί πως πρέπει να τον εμπιστευθούν. Ο Γιουσούφ θυμάται τα λόγια της Αρζού σχετικά με το ότι είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για τη Σουνά και την Αϊσέλ. Ο Γιουσούφ βρίσκει λύση ώστε να έχουν και οι δύο δουλειά και στέγη. Από μια παρεξήγηση η Λεϊλά θεωρεί πως ο Γιουσούφ και η Μελέκ πρόκειται να παντρευτούν. Φεύγει αποφασισμένη να εμποδίσει αυτό τον γάμο.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Ασουμάν παίρνει το πακέτο και πηγαίνει να συναντήσει την Γκόντζα. Η Γκόντζα της λέει πως αυτή είναι η ευκαιρία τους να στείλουν τον Ερκούτ φυλακή. Η Ασουμάν σταματάει την Γκόντζα και της λέει πως μπορεί να κερδίσει πάλι την αγάπη του Ερκούτ. Η Γκόντζα της θυμίζει το παρελθόν και όσες φορές ο Ερκούτ της φέρθηκε απαίσια. Η δασκάλα της Ελίφ αποχαιρετά τα παιδιά στην τάξη. Η Μελέκ πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο και της μιλάει για το τι συνέβη αλλά η σκέψη της Μελέκ είναι αλλού. Η Ελίφ της ζητάει να πάνε στο βιβλιοπωλείο να αγοράσει κάποια βιβλία αλλά η Μελέκ διστάζει, είναι φανερό πως είναι μπερδεμένη.

Η Αρζού λαμβάνει τα χαρτιά για το διαζύγιο. Η αστυνομία εισβάλει στην εταιρία του Ερκούτ και κάνει έρευνα στο γραφείο του. O φίλος του Γιουσούφ του λέει πως έχει καταλάβει από καιρό πως είναι ερωτευμένος με τη Μελέκ από τον τρόπο, που μιλάει για εκείνη. Η Μελέκ είναι στην πόρτα και ακούει τη συζήτησή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved