Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι μπηχτές της για το τέλος της από τον Alpha πριν την ανακοίνωση - «βόμβα»!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι μπηχτές της για το τέλος της από τον Alpha πριν την ανακοίνωση - «βόμβα»!

Η Ελένη Μενεγάκη την ημέρα της γιορτής της αιφνιδίασε τους πάντες με την ανακοίνωσή της ότι αποχωρεί από τον Alpha και την επόμενη σεζόν θα είναι εκτός τηλεόρασης!

Η Ελένη Μενεγάκη συγκινημένη ανακοίνωσε: «Ήμουν πολύ τυχερή γιατί εδώ και πάρα πολλά χρόνια βρίσκομαι σε έναν χώρο που μου ταίριαξε πάρα πολύ. Δεν το ήξερα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί η ζωή μου έφερε κοντά μου ξεχωριστούς εκλεκτούς ανθρώπους και καλούς συνεργάτες. Υπήρξα πολύ τυχερή γιατί δεν χρειάστηκε να πάω κόντρα στον χαρακτήρα μου και να πηδάω από κλαδάκι σε κλαδάκι…»!

Και υπογράμμισε: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω...»!

Αυτή ήταν η ανακοίνωσή της αλλά όποιος την παρακολουθούσε καθημερινά είχε καταλάβει ότι κάτι σημαντικό θα έλεγε την ημέρα της γιορτής της.

Μάλιστα, μία μέρα πριν είχε πει κάποια μισόλογα που ακούγοντάς τα καταλάβαινες ότι κάτι σημαντικό θα ανακοίνωνε: «Σας περιμένω αύριο γιατί ακόμα και από μακριά, γιατί ακόμα και αν δεν σας ακούω μέσα στα αυτιά μου, σας ακούω μέσα στο μυαλό μου και χτυπάτε μέσα στην καρδιά μου τις ευχές εννοώ για αύριο που… φέτος είναι ακόμα πιο σημαντικές»!

Μία μέρα που η μετεωρολόγος, Νικολέτα Ζιακοπούλου έλεγε τον καιρό που θα ήταν άσχημος, η Ελένη είχε πει: «Συγγνώμη δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτά που λες. Γιατί; Να μη γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά; » και η μετεωρολόγος τόνισε: «Έχεις δίκιο Ελένη. Έπρεπε να μου δώσεις παραγγελία νωρίτερα να τον φτιάξω τον καιρό…»!

Η Ελένη Μενεγάκη της απάντησε: «Next time Νικολέτα»! Και η μετεωρολόγος πέταξε την ατάκα: «Του χρόνου Ελένη μου…»!

Και η Ελένη Μενεγάκη είπε«Του χρόνου,ε ; (γέλασε όλο νόημα) Θα σε πάρω τηλέφωνο Νικολέτα μου» δείχνοντάς μας πώς σίγουρα δεν θα ήταν την επόμενη σεζόν στον Alpha.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει στον αέρα της εκπομπής της την πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν που θα είναι η τελευταία μέρα, όταν δηλαδή η εκπομπή «Ελένη» ρίξει οριστικά αυλαία!

Ενώ, πριν τρεις σχεδόν εβδομάδες είχε αναφερθεί στην τελευταία της εκπομπή και πώς τη φαντάζεται.

Αυτές ήταν οι στιγμές που πέταξε τις σπόντες της για το τέλος της από τον Alpha μέχρι που ήρθε η μέρα της γιορτής της, η δική της μέρα και αποκάλυψε τα σχέδιά της για το μέλλον, για την επόμενη σεζόν που... μέσα σ' αυτά δεν ήταν η τηλεόραση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved