GNTM: Σύντροφος τραγουδίστριας διεκδικεί μια θέση ως μοντέλο! Δεν πάει στο μυαλό σου ποιος είναι
Media

GNTM: Σύντροφος τραγουδίστριας διεκδικεί μια θέση ως μοντέλο! Δεν πάει στο μυαλό σου ποιος είναι

Happy Day: Το GNTM επιστρέφει και φέτος οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και πολλές.

Αρχής γενομένης από τις αποχωρήσεις του ριάλιτι αφού μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου το «μαντήλι» σήκωσε και αποχαιρέτησε το GTNM και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο ριάλιτι είναι ότι στο νέο κύκλο, που θα προβληθεί από τον ερχόμενο Οκτώβριο, δεν θα έχει μόνο κορίτσια αλλά και αγόρια συμμετέχοντες. «Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.

Τα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας.

Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Σε μερικές ημέρες από σήμερα επιστρέφουν οι κριτές στις καρέκλες τους, μιας και ξεκινούν οι οντισιόν.

Αγόρια και κορίτσια θα παίζουν επί ίσοις όροις, όλοι θα κάνουν τα ίδια κόνσεπτ ενώ δεν αποκλείεται ο τελικός του GNTM 3 να είναι με άτομα του ίδιου φύλου.

Ποιο είναι το πρώτο όνομα, επώνυμου που μάθαμε ότι διεκδικεί μια θέση στο ριάλιτι; Είναι ένα μοντέλο το οποίο έχει ακουστεί και το όνομα του έχει συζητηθεί κυρίως για την προσωπική του ζωή.

Αυτό το διάστημα είναι σε σχέση με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια με τις φήμες να τους θέλουν να περνούν κρίση, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί.

Δες ποιος είναι στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved