Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο κούκλος ηθοποιός που θα μπει στη σειρά - Η πρώτη φωτό από το Διαφάνι
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο κούκλος ηθοποιός που θα μπει στη σειρά - Η πρώτη φωτό από το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά και πρόκειται με την είσοδό του πρόκειται να συμβεί και μια σειρά αλλαγών.

Μιλάμε φυσικά για τον άντρα εκείνο που ίσως πείσει την Δρόσω να μην κάνει το παράτολμο βήμα και δώσει το μωρό της στην Ασημίνα.

Πρόκειται λοιπόν για τον τηλεοπτικό Ιορδάνη ΑλεξανδρήΈμπορος υφασμάτων, από τη Ροδιά, επισκέπτεται το χωριό στα πλαίσια της συνεργασίας του με τη Ρίζω και την Ουρανία.


Έχει κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του, είναι παιδί εργατικό, ευγενικό και έξυπνο. Υπάρχει, όμως, κι ένας ακόμα λόγος για τις συχνές του επισκέψεις κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Δρόσω.

Έχει τραβήξει την προσοχή του και ο Ιορδάνης αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Ρίζως για να την προσεγγίσει. Παρά την αρχική άρνηση της Δρόσως όμως, ο θετικός χαρακτήρας του και οι τρόποι του, την κερδίζουν και ο Ιορδάνης δείχνει αποφασισμένος να την κατακτήσει.

Μόνο που αν τα καταφέρει όλη η συμφωνία της Δρόσως και της Ασημίνας θα τιναχτεί στον αέρα. Θα υποκύψει η Δρόσω στο φλερτ ενός ανθρώπου που δείχνει τέλειος για εκείνη, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση της με την αδερφή της; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Τα προβλήματα ανάμεσά τους, μόλις πήραν μια άλλη τροπή...

Δες ποιος θα τον υποδυθεί στη gallery που ακολουθεί

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved