Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση του Βασταρδή με τη Θεοδοσία (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση του Βασταρδή με τη Θεοδοσία (photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Βασταρδής αποκαλύπτει ότι οι δημιουργοί της σειράς τον είχαν απορρίψει


Ο Δημήτρης Σαμόλης, ο Βασταρδής από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για τις εξελίξεις στη σειρά!

Επανήλθατε στα γυρίσματα έπειτα από μια περίεργη περίοδο για όλους.
Προσωπικά, έτυχε συγκυριακά, πριν γίνει όλο αυτό με τον ιό, και ήμουν σε μια πάρα πολύ καλή περίοδο, από όλες τις απόψεις. Όταν προέκυψε όλο αυτό, ήμουν πολύ ψύχραιμος και ακολούθησα τις οδηγίες. Ήταν μια δημιουργική περίοδος για εμένα, γιατί έγραφα μουσική. Βγαίνοντας απ’ αυτήν την κατάσταση, έχω ακόμα μεγαλύτερη ανυπομονησία για όλα αυτά που έρχονται και σίγουρα μπήκα στη διαδικασία να μου λείψουν και να τα εκτιμήσω ακόμα περισσότερο. Τα εκτιμούσα έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα ένας λόγος παραπάνω. Μου έλειψαν και τα γυρίσματα και οι ηχογραφήσεις στο στούντιο.

Έγραψες τραγούδι γι’ αυτήν την περίοδο;
Ναι, με το γιουκαλίλι μου και το πόσταρα στα social media. Είναι ένα πιο συναισθηματικό κομμάτι. Η μουσική μου κινείται ανάμεσα στο χιούμορ και στο συναίσθημα. Γενικά, τα πράγματα είναι πολύ περίεργα, απλώς ήθελα να τονίσω πόσο εύθραυστη είναι η ζωή όλων μας και πόσο σημαντικό είναι να ζούμε την κάθε μέρα στην πληρότητά της.

Παρακολουθούσες τις «Μέλισσες» πριν μπεις σε αυτές. Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση, όταν σε πήραν τηλέφωνο για να περάσεις από ακρόαση;
Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά επειδή ξέρω αυτήν τη δουλειά, το ό,τι δηλαδή μπορείς να βρεθείς σε πολλές οντισιόν και στο τέλος να μην έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ήμουν λίγο πιο συγκρατημένος. Άλλωστε, την πρώτη φορά που με κάλεσαν δεν με πήραν.
Ήταν για το ρόλο του τραγουδιστή, τον οποίο ερμήνευσε ο Ίαν Στρατής. «Απογοητεύτηκα», όμως, από την πρώτη στιγμή που την είδα, κάτι μου έλεγε μέσα μου πως εγώ θα είμαι σ’ αυτήν τη σειρά. Ήμουν σίγουρος. Όταν λοιπόν χτύπησε ξανά το τηλέφωνο, εκεί είπα: «Τώρα δεν χάνω την ευκαιρία! Τώρα θα είμαι!». Και αυτήν τη φορά έκανα αρκετές οντισιόν και μόνος μου και με τη Χριστίνα μέχρι να καταλήξουν. Από ένα σημείο και μετά όμως ήμουν σίγουρος ότι τώρα είναι η στιγμή.

Ήσουν και λίγο πιο εξοικειωμένος με το χαρακτηριστικό «εποχής» που έχει το σίριαλ, δεδομένου ότι ήσουν και στη «Ζωή εν Τάφω» της ΕΡΤ, ενώ το χειμώνα θεατρικά υποδύθηκες τον Ίωνα Δραγούμη στη «Μαρίκα».
Σωστά. Ήταν μια φοβερή παράσταση, σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια, στο Θέατρο Χώρα, βασισμένη στη ζωή της Μαρίκας Κοτοπούλη, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχιστεί και του χρόνου. Σε αυτήν πρωταγωνιστεί η Νένα Μεντή, η οποία είναι από τις κορυφαίες ηθοποιούς που έχουμε και για εμένα είναι πολύ σημαντικό που βρίσκομαι στο πλευρό της. Από την άλλη, στο «Ζωή εν τάφω» ήμουν πάλι με τη Χριστίνα, όπου και εκεί τη διεκδικούσα από τον κολλητό μου, τον οποίο υποδυόταν ο Δημήτρης Μοθωναίος, αλλά τότε δεν είχε ενδώσει! Τώρα, σε αυτή τη σειρά, ήρθε η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω!

Θα τα καταφέρεις; Ξέρουμε ότι ενδίδει στο φλερτ σου, όμως, θα πάρει διαζύγιο από τον Λάμπρο για να είστε και επίσημα μαζί; Γιατί μαθαίνουμε όχι δεν είναι κάτι που θα πάρει εύκολα απόφαση…
Αυτό μέχρι εκεί που έχω διαβάσει δεν το γνωρίζω. Η αλήθεια είναι ότι το ξέρει μόνο η Μελίνα Τσομπάνη. Δεν έχουμε πρόσβαση σε πολύ μετέπειτα επεισόδια, για πολλούς λόγους. Μέχρι εκεί που ξέρω εγώ παίρνω διαζύγιο και ο Λάμπρος ανακαλύπτει τη σχέση μας με τη Θεοδοσία. Πώς θα εξελιχθεί, δεν το ξέρω και εγώ ανυπομονώ να το μάθω.

Όταν βλέπει τον εαυτό σου στη σειρά, πώς νιώθεις;
Ειδικά την πρώτη φορά που με είδα είχαμε μαζευτεί με τους δικούς μου να παρακολουθήσουμε το επεισόδιο και με είχε λούσει κρύος ιδρώτας. Γενικά, όταν με βλέπω, προσέχω τι θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα. Επειδή είμαι και νέος στη σειρά, τα υπόλοιπα παιδιά έχουν βρει ήδη ρυθμό, καθώς είναι εκεί από το περασμένο καλοκαίρι. Ακόμα δεν είμαι σίγουρος για τα πατήματά μου, αλλά σιγά σιγά τα βρίσκω.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved