Alcatrash: Κι όμως  ο Πέτρος Πυλαρινός συμμετείχε στο Fame Story 3 (Video & Photos)
Media

Alcatrash: Κι όμως ο Πέτρος Πυλαρινός συμμετείχε στο Fame Story 3 (Video & Photos)

Εσείς ξέρατε ότι ο τραγουδιστής των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός τον οποίο βλέπαμε κάθε μέρα στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά συμμετείχε στο Fame Story 3;

Η εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» πρόβαλε ένα βίντεο που δείχνει τον Πέτρο Πυλαρινό στο Fame Story 3 πριν 15 χρόνια.

Ο Πέτρος Πυλαρινός είχε μιλήσει για το Fame Story και την εμπειρία που έζησε σε συνέντευξή του. «Από το “Fame Story” μιας και το θυμήθηκες, πάνε πάνω από 15 χρόνια, νομίζω. Δεν είναι ότι κάτι με σταμάταγε από το να ζήσω φουλ το όνειρο του να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά, απλά δεν είχα τις εμπειρίες, τις παραστάσεις, το χαρακτήρα.. Δεν ήταν η ώρα μου, πώς να το πω.. δηλαδή μπορεί να μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν ήμουν έτοιμος εγώ να την αρπάξω. Πρέπει να ‘σαι πάνω από όλα έτοιμος εσύ για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, όταν σου δοθεί η ευκαιρία και κάτι δεν μου κόλλαγε και στη ζωή μου σαν σόλο τραγουδιστής, επειδή δούλεψα ως σόλο σε νυχτερινά κέντρα αρκετά τα πρώτα χρόνια και το σταμάτησα για να συνεχίσω τις σπουδές μου, κάτι πάντα δεν μου κόλλαγε σε όλο αυτό και ήθελα να το κάνω λίγο πιο παρεΐστικο, πιο “μπαντικό” και μετά προέκυψαν οι “Alcatrash” και με βοήθησαν να το λύσω αυτό το θέμα» είχε αναφέρει στο layout.

Δείτε πώς ήταν στο Fame Story 3 πριν 15 χρόνια και θα πάθετε πλάκα όπως έπαθε και η ομάδα της εκπομπής του Star, Στη φωλιά των Κου Κου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved