Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τροχαίο που θα συγκλονίσει το κοινό - Το τραγικό ατύχημα και η ανακοίνωση
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Το τροχαίο που θα συγκλονίσει το κοινό - Το τραγικό ατύχημα και η ανακοίνωση

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τα προβλήματα για τη Μαρίνα δεν το σπίτι έχουν τέλος. 

Η κοπέλα, σύμφωνα με το Mytv είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να αθωώσει τη μητέρα της, η οποία κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Νίκου.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να εμφανίζεται ένας μάρτυρας, ατυχή ο οποίος υποστηρίζει στον αστυνόμο πως είδε την Κάτια στον τόπο που δολοφονήθηκε ο Νίκος.

Όταν η Μαρίνα μαθαίνει αυτή την πληροφορία, ζητάει να επανεξετάσει τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Παράλληλα, η κοπέλα έχει μια ιδέα και ζητάει από τον Μιχάλη να τη βοηθήσει να πάρουν στα χέρια τους το περιβόητο στικάκι που επιβεβαιώνει τα δολοφονικά σχέδια της Μάρθας.

Έτσι, εκείνος δέχεται αμέσως να τη βοηθήσει. Την πως επόμενη μέρα, λοιπόν, η Μαρίνα κανονίζει να συναντήσει τη Μάρθα κάπου έξω. Όταν οι δυο τους συναντιούνται, ο Μιχάλης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της τελευταίας έχοντας στόχο να πάρει το στικάκι. Πράγματι, ο νεαρός τα καταφέρνει αλλά τη στιγμή που φεύγει από το σπίτι της Μάρθας και περνάει τον δρόμο ένα διερχόμενο αυτοκίνητο πέφτει πάνω του και τον χτυπά.

Ο Μιχάλης πέφτει αναίσθητος στον δρόμο. Δίπλα του εκείνη τη στιγμή βρίσκεται τυχαία η Μάρθα. Η τελευταία, βλέποντας τον νεαρό σοβαρά τραυματισμένο, σπεύδει αμέσως στο πλευρό του. Τα επόμενα λεπτά φτάνει το ασθενοφόρο στον τόπο του r πυράς, ατυχήματος και μεταφέρει τον νεαρό στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα ενημερώνεται για το ατύχημα του αγαπημένου της και σοκάρεται. Η κοπέλα είναι πολύ ανήσυχη και σπεύδει αμέσως στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μιχάλης. Όταν φτάνει εκεί, ο νεαρός έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του αν και ακόμη υποβάλλεται σε εξετάσεις. Καταφέρνει όμως και της δίνει το μοιραίο στικάκι.

Έτσι, η Μαρίνα δίνει στη Μάρθα να καταλάβει. πως την έχουν πια στο χέρι. Λίγο αργότερα, ο αστυνόμος ενημερώνεται για τον τραυματισμό του Μιχάλη και αναρωτιέται τι γύρευε ο νεαρός έξω από το σπίτι της Μάρθας.

Οι ώρες περνούν και οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που έκαναν στον Μιχάλη έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα και του τα ανακοινώνουν. Στο άκουσμά τους, ο ίδιος του σοκάρεται, καθώς συνειδητοποιεί πως ο τραυματισμός του είναι πιο σοβαρός από ό,τι πίστευε.

Έπειτα, ο γιατρός ανακοινώνει στη Μαρίνα και στον Φώτη πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο Μιχάλης να μην περπατήσει ξανά! Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό του που ακούει και αισθάνεται αμέσως τύψεις γιατί εκείνη του ζήτησε να τη βοηθήσει για να πάρει το στικάκι από το σπίτι της Μάρθας, της Παράλληλα, ο Μιχάλης είναι συντετριμμένος από την πιθανότητα να μείνει ανάπηρος...

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved