Χάρης Γρηγορόπουλος: «Ως ηθοποιός και ως χαρακτήρας παρακαλάω να λυτρωθώ»
Media

Χάρης Γρηγορόπουλος: «Ως ηθοποιός και ως χαρακτήρας παρακαλάω να λυτρωθώ»

Τον απολαμβάνουμε στην κωμική σειρά του ALPHA «Έλα στη Θέση μου» να υποδύεται τον Θοδωρή.

Ο λόγος για τον Χάρη Γρηγορόπουλο, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το μέλλον της σειράς, καθώς και για τον ρόλο του ενώ αποκάλυψε ποιο θα ήθελε να είναι το τέλος του τηλεοπτικού Θοδωρή.


Τέταρτη επιτυχημένη σεζόν για το «Έλα στη θέση μου». Πώς κυλάει αυτή η συνεργασία έπειτα από τόσα χρόνια;
«Η συνεργασία κυλάει πολύ όμορφα. Είμαστε ένας μεγάλος θίασος, σε μία καθημερινή σειρά. Πραγματικά έχουμε δέσει μεταξύ μας, ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό, του αρέσει και μας ακολουθεί».


Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό να σταματήσετε;
«Όχι, ποτέ. Γιατί είναι πραγματικά μια ευλογημένη δουλειά, μια πολύ όμορφη συνεργασία. Κάθε σεζόν είναι δώρο, παρόλο που είναι καθημερινό, που σημαίνει «εργοστάσιο», δηλαδή κάθε μέρα πολύωρο γύρισμα. Υπάρχουν, όμως, κάποιες συγκυρίες που κάνουν τη δουλειά αυτή πηγή χαράς».


Ποια στοιχεία πιστεύετε ότι έχουν συμβάλει στην επιτυχία της σειράς;
«Νούμερο ένα θεωρώ ότι είναι η χημεία μεταξύ των ηθοποιών. Αυτό είναι θετικό και για τους σεναριογράφους, γιατί αποτελεί μία έμπνευση. Όταν βλέπουν ορισμένους χαρακτήρες να έχουν δέσει καλά, αυτό τους κάνει να εμπνέονται και να γράφουν για αυτούς. Επίσης, η σειρά έχει καθαρούς χαρακτήρες, με τους οποίους το κοινό μπορεί να ταυτιστεί. Είναι μία λαϊκή σειρά, που έχει την απήχηση που της αξίζει».


Ο Θοδωρής, ο ήρωας που υποδύεστε, είναι σε μία δύσκολη φάση λόγω της Μπεάτας. Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα; «Αναρωτιέμαι κι εγώ για αυτό. (Γελάει.) Πραγματικά, έχει μπλέξει ο Θοδωρής. Και είναι κρίμα κι άδικο, γιατί τα τελευταία χρόνια περίμενε να του συμβεί κάτι καλό και τελικά συμβαίνει κάτι που δεν βαίνει θετικά. Αλλά αυτά είναι μέσα στη ζωή, έτσι δεν είναι;»


Θα έρθει η λύτρωση για εκείνον;
«Εγώ παρακαλάω για αυτό, ως ηθοποιός και ως χαρακτήρας. (Γελάει.) Μην ξεχνάμε, όμως, ότι ο Θοδωρής αποτελεί και ένα κωμικό στοιχείο στη σειρά, οπότε όλα συμβάλλουν ώστε να δημιουργείται κι ένα κλίμα ευφορίας».


Εντοπίζετε κοινά στοιχεία στον χαρακτήρα σας με τον ήρωα που υποδύεστε;
«Είμαστε πολύ μακριά με τον Θοδωρή, αλλά με το πέρασμα των χρόνων αρχίζουμε και συγκλίνουμε. Βέβαια, θα έλεγα ότι είναι κατ’ ουσίαν ένας αρνητικός χαρακτήρας. Είναι τσιγκούνης, μίζερος, γκρινιάρης, φωνακλάς. Αλλά είναι τόσο γνώριμος στο ευρύ κοινό, και βλέπω ότι ο κόσμος τον συμπαθεί. Και αυτό το αρνητικό μετατρέπεται σε κάτι συμπαθητικό».


Αν η σειρά συνεχιστεί και άλλη χρονιά, θα επιθυμούσατε να συνεχίσετε;
«Ναι, βέβαια. Μου αρέσει η σειρά και ο χαρακτήρας που υποδύομαι. 0 θοδωρής είναι ένας άξονας σειράς, ο οποίος δεν θα ήθελα να λήξει. Δεν θα ήθελα να λείπει από τη σειρά». 


Ποιο θα ήταν το ιδανικό τέλος για τον Θοδωρή; «Στο τέλος θα ήθελα να δω τον Θοδωρή να βρίσκει την ευτυχία. Να είναι ευτυχισμένος, ζευγαρωμένος και ίσως να έχει μεταναστεύσει με την καλή του σε ένα ονειρεμένο μέρος. Να έχει ένα χαρούμενο τέλος», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved