Elif: Ληστεία στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου – Όμηρος η Ελίφ!
Media

Elif: Ληστεία στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου – Όμηρος η Ελίφ!

Τι θα δούμε την Πέμπτη (28/05) στη σειρά Elif;

Ο Σελίμ έχει μια ιδέα για να αποζημιώσουν τον Γιουσούφ για το ενοίκιο. Να κάνουν οι ίδιοι στο σπίτι τις επισκευές. Όλοι συμφωνούν και ξεκινάνε τη δουλειά.Η Τουλάι λέει στον Βεϊσέλ για την επίσκεψη της στην οικογένεια Εμίρογλου και του λέει πως μια άγνωστη γυναίκα μένει μαζί τους και αυτό δεν της άρεσε καθόλου.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Μελέκ είναι χαμένη στις σκέψεις της για τον Γιουσούφ όταν έρχεται η Ελίφ και της λέει πως κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του φίλου της Ερκάν. Ένα αυτοκίνητο χτυπάει την Ασουμάν. Η Αϊλά πηγαίνει να κάνει γυμναστική αλλά όταν επιστρέφει σπίτι λιποθυμάει. Ο Μουράτ τη μεταφέρει στο κρεβάτι και ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή η κοπέλα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει μαζί του και εκείνος δεν είχε φορτίσει το τηλέφωνό του. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως είναι έγκυος και εκείνος δεν ξέρει τι να πει. Το βράδυ ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και η Ελίφ τον ακούει και βάζει τις φωνές.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Η οικογένεια μαζεύεται στο σαλόνι και βλέπουν τον κλέφτη, ο οποίος έχει πάρει την Ελίφ όμηρο. Ο Σελίμ του προσφέρει λεφτά για να αφήσει την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Γιουσούφ πίσω από τον κλέφτη και τον ακινητοποιεί. Όλα έχουν καλό τέλος αλλά η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη. Η αστυνομία φτάνει και συλλαμβάνει τον κλέφτη. Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια της Γκόντζα για να πείσει τον Ουμίτ ότι είναι έγκυος αλλά η Γκόντζα φροντίζει ακριβώς για το αντίθετο. Η Αρζού είναι απελπισμένη και κλαίει. Η Αϊλά νιώθει άσχημα και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ αρχίζει να σκέφτεται πως όλο αυτό το διάστημα ήταν άδικος με την Αϊλά και δεν της φέρθηκε σωστά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved