Συγκίνηση, πείσμα, θέαμα, ανατροπές! Το «Just The 2 Of Us» αυτό το Σάββατο τα έχει όλα
Media

Συγκίνηση, πείσμα, θέαμα, ανατροπές! Το «Just The 2 Of Us» αυτό το Σάββατο τα έχει όλα

Αυτό το Σάββατο στις 22:00, στο «Just The Two Of Us» είναι… perfect 10!

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζει τα 10 ζευγάρια των παικτών, που όσο περνάει ο καιρός εξελίσσονται και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το αποτέλεσμα κρίνεται στο… χειροκρότημα.


Ποια ντουέτα θα κλέψουν την παράσταση και ποιοι θα απογοητευτούν από τη βαθμολογία; Ποιο αποτέλεσμα βρίσκει «φρικτό» η Βίκυ Σταυροπούλου και πώς θα ανταμείψει ο Σταμάτης Φασουλής το ζευγάρι που «το κουνά το ποδαράκι»; Ποιο act είναι το καλύτερο που έχει δει μέχρι τώρα επί σκηνής «Just the 2 Of Us» η Δέσποινα Βανδή; Και τι είπε η Μαρία Μπακοδήμου σε ένα από τα ζευγάρια μας, κάνοντάς τους σχεδόν να δακρύσουν από χαρά;

Ανατρεπτικές εμφανίσεις, ξεχωριστές ερμηνείες, απαιτητικές χορογραφίες, συγκίνηση, κόντρες και μια νέα είσοδος στο διαγωνιστικό σόου, καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αυτή την εβδομάδα αποκτά νέο coach, με την ομάδα σύσσωμη να εύχεται στην Άσπα Τσίνα να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.


Στο «Just The 2 Of Us» κριτής είναι και το τηλεοπτικό κοινό. Κατεβάζοντας το app του OPEN, από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι και την επόμενη Τρίτη οι τηλεθεατές μπορούν να δώσουν μέχρι και 5 ψήφους στο/στα αγαπημένο/αγαπημένα τους ζευγάρι/α, εντελώς δωρεάν.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των τηλεθεατών προσμετράται στο επόμενο σόου και βαραίνει ισότιμα στο τελικό αποτέλεσμα με τη βαθμολογία των κριτών για την ερμηνεία των διαγωνιζόμενων ζευγαριών.

J2US, αυτό το Σάββατο 30 Μαΐου στις 22.00 στο OPEN
#j2us #opentv
JUST THE 2 OF US

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved