Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε για τα παιδιά της και μας συγκίνησε! (Video & Photos)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Οι φορές που μίλησε για τα παιδιά της και μας συγκίνησε! (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά και δεν είναι λίγες οι φορές που μιλά για αυτά μέσα από την εκπομπή της. 

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό τις έγνοιες της για τα παιδιά της, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Η Ελένη όμως εκτός από μία άψογη επαγγελματίας, είναι πάνω απ’ όλα μαμά! Προτεραιότητά της είναι τα τέσσερα παιδιά της, ο Άγγελος, η Λάουρα, η Βαλέρια και η μικρή της οικογένειας, η Μαρίνα που την απέκτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη όταν δεν είναι στην εκπομπή και στον Alpha, αφιερώνει όλες τις ώρες της στα τέσσερα αγγελούδια της!

Η ίδια τόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει κατά καιρούς φωτογραφίες τους με αφορμή τις διακοπές τους, ένα υπέροχο εξωτικό ταξίδι, τα γενέθλιά τους αλλά και μία βόλτα τους στο λούνα παρκ χωρίς να δείχνει το πρόσωπό τους, εκτός από τον γιο της, που είναι πια 17 χρονών και φυσικά πολλές φορές μιλά για εκείνα μέσα από την εκπομπή, Ελένη!

Έχει αναφέρει τι έχουν κληρονομήσει τα παιδιά της από εκείνη, ποια χαρακτηριστικά της έχει πάρει το καθένα!

Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ατύχημα που είχε ο Άγγελος Λάτσιος όταν ήταν στο εξωτερικό με τους γονείς του και τα σημάδια που είχε στο κορμάκι του για καιρό.

Και φυσικά, έχει αναφέρει απολαυστικούς διαλόγους που κάνει με τον Άγγελο Λάτσιο, το μεγαλύτερο παιδί της, που φέτος τελειώνει το σχολείο!

Με την κόρη της Λάουρα Λάτσιου βγαίνει έξω και περνά υπέροχες ξέγνοιαστες στιγμές!

Ανέφερε on air πώς έχει περάσει ένα από τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα με την κόρη της, Λάουρα, η οποία πια είναι στο ύψος της και φορά 39 νούμερο παπούτσι!

Η Ελένη έχει δηλώσει στον αέρα της εκπομπής της ότι η Βαλέρια βοηθά τη Μαρίνα με τα μαθήματά της.

Η Βαλέρια είναι παραπονιάρα και... η μαμά Ελένη έχει αποκαλύψει το μεγάλο της παράπονο που κάθε φορά που το λέει η παρουσιάστρια λυγίζει!

Και η Μαρίνα Παντζοπούλου είναι το πιο μικρό παιδί της και η Ελένη δεν διστάζει να αναφέρει τι της ζητά, τους υπέροχους διαλόγους της και όχι μόνο...

Η πεντάχρονη είναι πανέξυπνη και με τα λόγια της και τις ερωτήσεις της εντυπωσιάζει ακόμα και τη μαμά της!

Η Ελένη είχε αποκαλύψει: "Δεν είχαμε εκπομπή και η μικρή μου, η Μαρίνα, τρώγαμε και έπαιζε η τηλεόραση και… είδε κάποιον που κάνει καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση και γυρνά η κόρη μου και μου λέει «Μαμά…» έπαιζε με τα παιχνίδια της και μου είπε «Μαμά αυτή γιατί είναι στην τηλεόραση και εσύ δεν είσαι μέσα» και της λέω «παιδί μου σήμερα δεν είμαι» και μου απαντά «και εκείνη είναι κάθε μέρα σαν κι εσένα. Γιατί δεν είσαι μέσα στην τηλεόραση;"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved