Κόκκινο Ποτάμι: To Instagram του τηλεοπτικού Παπά Ευτύχη είναι… παράδεισος! Αγνώριστος εκτός πλατό
Media

Κόκκινο Ποτάμι: To Instagram του τηλεοπτικού Παπά Ευτύχη είναι… παράδεισος! Αγνώριστος εκτός πλατό

Από τις λίγες τηλεοπτικές συνεργασίες του είναι αυτή με τον Μανούσο Μανουσάκη στο Κόκκινο Ποτάμι, οπού ο Πανάγος Ιωακείμ «συνάντησε» τον Παπά Ευτύχη!

Ο ίδιος δηλώνει απίστευτα τυχερός και ευτυχής που δουλεύει σε μια σειρά που του προσφέρει μια «βουτιά» στον χρόνο, καθώς και τη συνεργασία του με πολλούς που δεν γνώριζε, όπως ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Πανάγος Ιωακείμ έχει στο «δισάκι» του πολλές επιτυχημένες συνεργασίες τόσο κινηματογραφικές όσο και θεατρικές. «Ασχολήθηκα με την υποκριτική επειδή μου αρέσουν η παύση, τα γεμάτα συναισθήματα και βλέμματα, καθώς κι αυτός ο τρόπος να επικοινωνώ.


Με τον πατέρα Ευτύχη, τον ήρωα που υποδύομαι στο «Κόκκινο Ποτάμι», μοιάζουμε στο ότι είμαστε και οι δύο αλληλέγγυοι, με υπομονή, κι αν χρειαστεί μπορούμε να αρπάξουμε και τα όπλα», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Ψάχνοντας λοιπόν να μάθουμε περισσότερα για τον ηθοποιό που μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πέσαμε και πάνω στον λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram του. Και ναι, τo Instagram του τηλεοπτικού Παπά Ευτύχη είναι… παράδεισος.

Αγνώριστος ο ηθοποιός σε παλαιότερες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved