GNTM: Τηλεοπτική «βόμβα»! Στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Υβόννη Μπόσνιακ;
Media

GNTM: Τηλεοπτική «βόμβα»! Στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η Υβόννη Μπόσνιακ;

Τελευταία εξέλιξη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε με τον Alpha, οι υπογραφές έπεσαν και την επόμενη σεζόν δε θα την βλέπουμε στο GNTM! Ποια θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM;

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day το όνομα της Υβόννης Μπόσνιακ έπεσε στο τραπέζι και την προσέγγισαν για να είναι στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Η Υβόννη είναι μοντέλο, πρώην μοντέλο, είναι κουκλάρα, ξέρει από μόδα… και το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι είναι τόσο γλυκό πλάσμα που δεν έχει την ίντριγκα μέσα της, αν ψάχνουν την ίντριγκα δε θα τη βρουν στην Υβόννη»!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Έπεσε στο τραπέζι το όνομά της, όμως φαίνεται πώς δεν θα προσχωρήσουν οι συζητήσεις… Δε θα προχωρήσει η πρόταση γιατί τελικά ψάχνουν να βρουν άντρα στη θέση της Ηλιάνας για να μην υπάρχει η σύγκριση και αφού θα μπουν και άντρες μοντέλα θέλουν να υπάρχει και ένας άντρας μοντέλο στην κριτική επιτροπή. Δε θα αργήσουν οι ανακοινώσεις και είναι σε επαφή με το κανάλι και για άλλα πράγματα και συζητά και με άλλα κανάλια. Έχει πολλές προτάσεις για την Υβόννη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved