Γιάννης Μούστος: Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζεται ένας καλός παρουσιαστής
Media

Γιάννης Μούστος: Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζεται ένας καλός παρουσιαστής

Ο Γιάννης Μούτσος, με ένα αξιοζήλευτο βιογραφίκό, που περιλαμβάνει συ­νεντεύξεις όπως εκείνη με τον συγγραφέα των best sellers Dan Brown στη Μασαχουσέτη, πατά­ει γερά στη γη και δίνει τον κα­λύτερό του εαυτό κάθε Σαββα­τοκύριακο, ώστε να ενημερώνει σωστά τους τηλεθεατές μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega.

Παραχώρησε, λοιπόν, συνέντευξη και μίλησε για το στοίχημα της ενημέρωσης, δηλώνοντας πως η δουλειά στο τέ­λος κερδίζει. «Το θεώρησα τιμή και πρόκληση να αναλάβω το κε­ντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαβ­βατοκύριακου στο Mega... Ηταν μια αναγνώριση της δουλειάς και της προσπάθειας που έκανα -και συνεχίζω να κάνω- για χρόνια».

Ακόμη, ανέφερε τι χρειάζεται ένας παρουσιαστής για να είναι καλός: «Είναι συνδυασμός προσόντων, ωστόσο θεωρώ πως πρέπει να έχει σφαιρική γνώ­ση και απόλυτη ψυχραιμία για να σταθεί στο ύψος των περιστά­σεων. Η αντικειμενικότητα και η καθαρή σκέψη, σε συνδυασμό με την ψυχραιμία, μπορούν να δώ­σουν στην είδηση την πραγματι­κή της διάσταση, χωρίς ακρότη­τες».

Ο Γιάννης Μούτσος, όμως, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του κορονοϊού: «Οι προσωπικές ιστορίες των συγγε­νών των θυμάτων ή ακόμα και ανθρώπων που επιβίωσαν από τον κορονοϊό ήταν οι πιο δύσκολες στην αντι­μετώπισή τους... Καλεί­σαι να μιλήσεις για τον θάνατο και τη ζωή σε μια παγκόσμια κρίση, που χτυπάει και την πόρτα σου... Δεν εί­ναι κάπου μακριά σε μια άλλη ήπειρο!

Εί­ναι εκεί, μέσα στο σπί­τι σου... θυμάμαι τον εαυτό μου να αναθαρ­ρώ όταν πήρα συνέ­ντευξη από την πρώ­τη Βρετανίδα ασθενή -μητέρα δύο παιδιών- που μόλις είχε βγει από την Εντατική, ενώ ανάρρωνε από τον κορονοϊό... Η θέλησή της για ζωή ήταν ένα μήνυμα αισιοδοξί­ας, κάτι που με έκανε να πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα και θα ξεπεράσουμε και αυτήν τη δοκιμασία...», είπε στην Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved