Κατερίνα Τσάβαλου:Μιλά πρώτη φορά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί
Media

Κατερίνα Τσάβαλου:Μιλά πρώτη φορά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή 31 Μαΐου στις 09:00, ασχολείται με το ευερέθιστο έντερο και τα «βασανιστικά» -σε πολλές περιπτώσεις- συμπτώματά του, όπως το φούσκωμα, η διάρροια και η δυσκοιλιότητα.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου η οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, έχει να δει επίπεδη την κοιλιά της από όταν πήγαινε λύκειο.


«Μου διαλύει τη ζωή. Θυμάμαι έπαιζα σε μια παράσταση και στη κατά τη διάρκεια του έργου άλλαζα ρούχα γιατί είχα φούσκωμα. Και φυσικά μετά τη γέννα το πράγμα είναι τρομερό. Με βλέπουν στο δρόμο και το πρώτο που με ρωτούν είναι αν περιμένω δεύτερο παιδί!».

«Η διάγνωση του προβλήματος έγινε όταν παλαιότερα είχε χρειαστεί να πάω στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους. Η κοιλιά μου ήταν πέτρα, είχα φουσκώσει υπερβολικά και με είχε πιάσει πανικός Μου είχαν πει τότε να προσπαθήσω να ηρεμήσω» υπογραμμίζει.
«Αισθάνομαι ότι υπάρχει στη κοιλιά μου ένα μπαλόνι που φουσκώνει. Όταν βρίσκομαι σε μια δύσκολη κατάσταση αυτό το μπαλόνι να φουσκώνει» εξηγεί η Κατερίνα Τσάβαλου. «Έχω πάρει και φάρμακα αλλά δεν μου έκαναν τίποτα. Θέλω να νιώθω καλά, χωρίς φουσκώματα. Και θέλω επιτέλους να δω την κοιλιά μου πλάκα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved