Ελένη Μενεγάκη: Οι πιο σημαντικές στιγμές της τελευταίας της σεζόν πριν το μεγάλο φινάλε από την TV
Media

Ελένη Μενεγάκη: Οι πιο σημαντικές στιγμές της τελευταίας της σεζόν πριν το μεγάλο φινάλε από την TV

Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα της γιορτής της ανακοίνωσε το τέλος της από τον Alpha αλλά και την απόφασή της να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση αιφνιδιάζοντας τους πάντες.

Η Ελένη συγκινημένη τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά. Για μένα κι αυτό είναι αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει. Εδώ θα είστε πάντα όλοι και κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε. Σας αγαπώ. Σας ευχαριστώ και είμαι περήφανη που κατάφερα να μην κλάψω...»!

Ένα σχεδόν μήνα πριν το μεγάλο φινάλε της από την τηλεόραση σας θυμίζουμε τις πιο σημαντικές στιγμές της τελευταίας αυτής σεζόν της στον Alpha!

Η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της στις 30 Σεπτεμβρίου ήταν συγκινημένη και είχε πει όλο νόημα: «Φέτος δε νιώθω άγχος. Νιώθω συγκίνηση» γιατί είχε ήδη πάρει την απόφασή της να σταματήσει για λίγο από την tv!

H Ελένη Μενεγάκη είπε δημόσια σ' αγαπώ στον άντρα που της άλλαξε τη ζωή, στον Μάκη Παντζόπουλο.

Η τηλεοπτική συνάντηση της Ελένης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Μία φαρμακερή ατάκα του μοντέλου για την ηλικία και το σώμα της είχε ως αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να δώσει... μία αποστομωτική απάντηση!

Η συνάντησή της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, όπου έβγαλε λαβράκι, αφού πρώτη φορά αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από το Voice και αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια.

Οι δύσκολες μέρες που βίωσε με τον σύζυγό της όταν η κακοκαιρία έπληξε τα Άχλα. Ανυπολόγιστες ήταν οι ζημιές από τις πλημμύρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημά τους, στο Όναρ στα Άχλα της Άνδρου.

Αξέχαστη ήταν η στιγμή της Ελένης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο Δημήτρης εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής της, την πήρε αγκαλιά και την σήκωσε ψηλά...

Όμως η Ελένη είχε ένα παράπονο: «Του έκανα πρόταση να έρθει εδώ και εκείνος πήγε στη Φαίη… Του έκανα πρόταση πριν ένα χρόνο…»!

Έδειξε κατά λάθος το πρόσωπο της μικρής κόρης της, Μαρίνας!

Επική ήταν η στιγμή που ήθελε να βρει μία λέξη και ρωτούσε τους συνεργάτες της, αλλά δεν πήρε απάντηση και ζήτησε on air λεξικό!

Όταν ήταν καλεσμένη της η Βάσω Λασκαράκη η οποία μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την γνωριμία της και τον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του συζύγου της.

Στα γενέθλιά της έσβησε 50 κεριά στον αέρα της εκπομπής της και είχε πει τότε όλο νόημα: «Τέτοια δεκαετία… Μπαίνω σε άλλη δεκαετία, καινούργια πράγματα, καινούργια ζωή, νέες περιπέτειες, καινούργιες αγάπες, άλλου είδους εννοώ… όχι τις άλλες! Όλα καινούργια!».

Το επικό σαρδάμ της, η οποία όχι μόνο ένιωσε μεγάλη ντροπή όταν ξεστόμισε τη λέξη αλλά δεν σταμάτησε να γελάει!

Αυτό το σκηνικό σίγουρα δε θα το ξεχάσουμε! Άνοιξε το φόρεμά της on air και έφυγε… Τα έχασαν Ρώπα-Σπυρόπουλος-Σταρόβας!

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη της η Κατερίνα Στικούδη είχε πει μία ατάκα για τη βέρα της που άφησε άφωνη την παρουσιάστρια!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσαν την πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Ο ηθοποιός κοιτούσε τη σύντροφό του και έλιωνε και η Ελένη τους απολάμβανε.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μάριος Αθανασίου είχαν "τσακωθεί" on air στην Ελένη και ο λόγος; Αν έπρεπε ή όχι να αποκαλύψουν κάτι... για την εξέλιξη της σειράς,Έρωτας μετά, που πρωταγωνιστούν!

Η στιγμή που σωριάστηκε στο πάτωμα με την ατάκα της Θεοφανίας Παπαθωμά! Η ηθοποιός είπε στην Ελένη: «Ξέρω το μπουκάλι της χρωματοθεραπείας σου! Είναι το πέντε!». Η Ελένη τα έχασε, αναφώνησε: «Συγγνώμη, τι είπε;» και έπεσε στο πάτωμα.

Η συνάντηση του Νίκου Συρίγου με την Ελένη Μενεγάκη σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη!

Το μεγάλο τεχνικό πρόβλημα του Alpha στις 11 Φεβρουαρίου είχε ως αποτέλεσμα η Ελένη να βγει με καθυστέρηση 40 λεπτά!

Η συνάντησή της με την Λίτσα Πατέρα και τα δάκρυα της αστρολόγου μόλις την είδε!

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τη μητέρα της να φύγει από το σπίτι λόγω κοροναϊού και για να προστατευτεί να πάει στην Κάρυστο.Έτσι έγινε η κυρία Ζέτα πήγε στην Κάρυστο και η παρουσιάστρια της έστελνε κάθε μέρα μήνυμα μέσα από την εκπομπή της!Έγινε κι αυτό στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Έγινε κι αυτό στον αέρα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Την μπέρδεψαν με την Κορομηλά.

H Ελένη Μενεγάκη μετά από χρόνια συνομίλησε με την πρώην συνεργάτιδά της, Γιολάντα Διαμαντή η οποία πια μένει μόνιμα στην Λευκάδα και θυμήθηκαν την εποχή που συνεργάστηκαν στον ΑΝΤ1 και στον Πρωινό Καφέ.

Το αντίο της στο τηλεοπτικό κοινό και στον Alpha - Η συγκίνησή της on air όταν ανακοίνωσε ότι είναι η τελευταία χρονιά στο σταθμό αλλά και την απόφασή της την επόμενη σεζόν να μην κάνει καμία τηλεοπτική εκπομπή!

«Παγωμένοι» ήταν οι συνεργάτες της στην πρώτη εκπομπή μετά την ανακοίνωσή της!

Μίλησε πρώτη φορά για το ταξίδι που κανόνιζε με τον Μάκη της στην Αμερική αλλά δυστυχώς το ανέβαλαν λόγω εξάπλωσης της πανδημίας.

Η πιο αμήχανη στιγμή μετά την ανακοίνωσή της ήταν όταν τηλεθεάτρια τη ρώτησε πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση!

H Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό τέλη Ιουνίου και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της!

Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείψει και θα αναμένουμε την επιστροφή της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved