Άγριες Mέλισσες: Η αποκάλυψη: «Τα μεγάλα διλήμματα του Νέστορα τον οδηγούν στα όριά του» (photos)
Media

Άγριες Mέλισσες: Η αποκάλυψη: «Τα μεγάλα διλήμματα του Νέστορα τον οδηγούν στα όριά του» (photos)

Άγριες Mέλισσες: Ο Παύλος Ορκόπουλος υποδύεται τον δίκαιο Νέστορα στην αγαπημένη σειρά. 

Είναι ο απόστρατος ταξίαρχος, που στηρίζει τους αδύναμους στο Διαφάνι κι έχει να γιατρέψει και τις δικές του πληγές, αναζητώντας παράλληλα την αλήθεια.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα νέα γυρίσματα, αν αισθάνεται ασφαλής αλλά και για τα κοινά στοιχεία με τον ήρωά του.

- Αισθάνεστε ασφαλής στα γυρίσματα; Βρήκατε τους ρυθμούς σας άμεσα;

«Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να αισθανόμαστε ασφαλείς και βρίσκουμε τους ρυθμούς μας πολύ γρήγορα. Έχουμε μια υπεύθυνη παραγωγή και φυσικά είμαστε και όλοι πολύ προσεκτικοί. Ξεκινήσαμε κάνοντας τεστ και μπήκαμε συμμορφωμένοι με την κατάσταση αυτή, λαμβάνοντας μέτρα για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε αυτό το έργο που όλοι το περίμεναν με τόση χαρά. Η επαναπροβολή είναι μια επιστροφή σε συνήθειες που προσφέρουν μικροχαρές».

- Ταιριάζετε με τον ήρωά σας, νομίζω. Έχετε κοινά στοιχεία;

«Ναι, έχω. Είναι ένας θετικός χαρακτήρας, όπως το λέει και το όνομά του, Νέστορας. Είναι ένας ηλικιωμένος άντρας που χαίρει σεβασμού και εκτίμησης για τη σύνεση, την ευγλωττία του, τη σοφία του και την ψυχραιμία των συμβουλών του. Κουβαλάει και τα δικά του προβλήματα σε αυτήν τη μικρή κοινωνία και είναι πολλά που πρέπει να αντιμετωπίσει».

- Το κύριο είναι ότι ψάχνει να βρει τον ένοχο για το θάνατο του παιδιού του και να αποδώσει δικαιοσύνη;

«Είναι αυτό που κουβαλάει μαζί του, το χαμό του γιου του. Βέβαια, είναι περήφανος για εκείνον, γιατί στάθηκε παλικάρι και δεν πρόδωσε τους συντρόφους του. Έχει όμως ορκιστεί να σκοτώσει το δολοφόνο του, είναι τρομερό αυτό το βάρος που νιώθει και δεν ησυχάζει»,

- Και βρίσκεται να συνυπάρχει με το δολοφόνο του παιδιού του...

«Αυτό είναι κάτι αδιανόητο για εκείνον. Αλλά και ο Θωμάς Κυπραίος είναι αδύνατον να πιστέψει ότι τους συνδέει αυτό το τρομερό γεγονός. Εκείνος έχει ανάγκη το γιο του και βγάζει τα πατρικά του αισθήματα απέναντι στον Θωμά, ενώ ο Θωμάς, από την άλλη, έχει ανάγκη να τον βλέπει σαν πατέρα. Και έχει δημιουργηθεί μια σχέση».

- Σαν αρχαία τραγωδία είναι αυτή η σχέση...

«Είναι ακριβώς αυτό. Αρχαία τραγωδία. Ο Νέστορας έχει ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις, και όσο περνάει ο καιρός πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα και επιστρατεύει την πείρα του για να μπορέσει να σταθεί όρθιος. Η μία πληροφορία διαδέχεται την άλλη, η μια πληροφορία αντιδικεί με την άλλη και αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του γιατί και αυτός είναι αυτό άνθρωπος. Είναι, όμως, βασανιστικό και για τους δύο γιατί ψαρεύει ο ένας τον άλλον».

- Με την Ανέτ τι γίνεται;

«Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση. Είναι και οι δύο ώριμοι άνθρωποι. Έχουν τα δικά τους προβλήματα. Εκείνη του ακουμπάει το πρόβλημα του χαμένου της παιδιού και ο ίδιος της συμπαραστέκεται και της λέει ότι θα τη βοηθήσει».

- Είναι ένας ήρωας μαχητής για όλους; Στέκεται και στο πλευρό των τριών κοριτσιών…

«Χαίρομαι για το χαρακτηρισμό. Τα κορίτσια έχουν εντολή από τον μπαμπά τους να τον προσέχουν. Οπότε τα προσέχει και αυτός. Εκείνες έχουν τα κτήματά τους, όπου πρόκειται να γίνει η βιομηχανική ζώνη, που είναι προς συμφέρον του τσιφλικά της περιοχής. Από εκεί και πέρα, αφορά όλη τη μικρή κοινωνία αυτό θέμα. Θα βγει μπροστά ο Νέστορας, θα πάρει το μέρος των συγχωριανών του και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Δούκα. Εχει κι άλλο θέμα ο ήρωάς μου, θέλει να δρομολογηθεί η σχέση του με τη νύφη του και τον εγγονό του. Έχει ευοδωθεί λίγο, αλλά είναι ακόμα στην αρχή. Τον αποδέχτηκαν, αλλά αυτό πρέπει να χτιστεί και να έχει διάρκεια. Έχει πολλά μέτωπα αυτός ο άνθρωπος», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved