Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ανυπομονούσα να βρεθώ πάλι στη δουλειά μου» (pics)
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ανυπομονούσα να βρεθώ πάλι στη δουλειά μου» (pics)

Η Ευαγγελία Συριοπούλου υποδύεται τη Ρενάτα στην αγαπημένη σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός, η οποία πρόσφατα επέστρεψε στα γυρίσματα, μίλησε για τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί από το κράτος για τις ερωτικές σκηνές αλλά και για όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

- Η Ρενάτα ανακαλύπτει τη σχέση του Μάρκου με τον Ανδρέα;

«Μέχρι τώρα δεν έχει έρθει στα χέρια μου κάποιο σενάριο όπου η Ρενάτα ανακαλύπτει την αλήθεια. Πιστεύω, όμως, ότι όταν μαθευτεί θα είναι ένα μεγάλο σοκ για εκείνη και θα ακολουθήσουν πολλές ανατροπές».

- Ο Αχιλλέας χωρίζει από την Εβίτα. Θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με τη Ρενάτα;

«Ο Αχιλλέας στις σκηνές που γυρίζουμε τώρα είναι πολύ θυμωμένος με τη Ρενάτα. Δεν προσπαθεί κάποια επανασύνδεση και βέβαια ούτε εκείνη επιδιώκει κάτι ανάλογο. Ο καθένας έχει θέσει τα όρια και τις κόκκινες γραμμές του».

- Το δάνειο που καταφέρνει να πάρει η Ρενάτα δημιουργεί σύγχυση στον Αχιλλέα;

«Μεγάλη! Προσπαθεί να μειώσει τη Ρενάτα με κάθε τρόπο. Δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση και κάνει συνέχεια παρορμητικές κινήσεις, που οδηγούν σε αρνητικές συνέπειες».

- Πώς ήταν η πρώτη μέρα στα γυρίσματα;

«Ανυπομονούσα να βρεθώ πάλι στη δουλειά μου. «Ήθελα να δω ότι οι συνεργάτες μου είναι όλοι καλά και να επιστρέψω στους γνώριμους ρυθμούς μας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση».

- Τι οδηγίες σάς έχουν δοθεί για τις αγκαλιές και τις ερωτικές σκηνές;

«Τα σενάρια θα διαμορφωθούν ανάλογα, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την πολιτεία. Δεν υπάρχουν σωματικές επαφές, αγκαλιές και φιλιά», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved