Στέφανο Σαρτίνι σε Γιώργο Λιάγκα: «Είσαι πολύ κουτσομπόλης» - Τι συνέβη; (video)
Media

Στέφανο Σαρτίνι σε Γιώργο Λιάγκα: «Είσαι πολύ κουτσομπόλης» - Τι συνέβη; (video)

Ο Στέφανο Σαρτίνι σχολίασε την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση και κάπου εκεί έγινε ένα μικρό happening με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης συνδέθηκε μέσω skype με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησαν μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη.

«Τελειώνει το συμβόλαιό της τώρα;», ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα ο Στέφανο Σαρτίνι κι αφού πήρε καταφατική απάντηση, είπε: «Τότε είναι παιχνίδι μάλλον».

Ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, ρώτησε ευθέως τον σκηνοθέτη ποια θεωρεί καλύτερη παρουσιάστρια: την Ελένη Μενεγάκη ή την Ρούλα Κορομηλά. Εκείνος, όμως, θέλησε να υπεκφύγει την ερώτηση. Ο Γιώργος Λιάκας, βέβαια, επέμεινε και του άλλαξε την ερώτηση, βάζοντάς τον να πει ένα καλό και ένα κακό για κάθε παρουσιάστρια.

«Η Ρούλα από ένα σημείο και μετά δεν ήταν η κοπέλα της διπλανής πόρτας. Η Ελένη έλεγα ότι χρειαζόταν να κάνει ένα άλλο βήμα. Ένα βραδινό. Ήθελα να δώσει κάτι άλλο», είπε με ειλικρίνεια.

Ακόμη, ανέφερε ότι πλέον δεν μιλάει με την Ρούλα Κορομηλά, ενώ όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε τον λόγο, ο Στέφανο Σαρτίνι τού είπε: «Είσαι πολύ κουτσομπόλης».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved