Μάριος Αθανασίου: Τι αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό μέλλον της Λασκαράκη;
Media

Μάριος Αθανασίου: Τι αποκαλύπτει για το τηλεοπτικό μέλλον της Λασκαράκη;

«Έρωτας μετά»: Ο ρόλος του Χρήστου στη σειρά τον οποίο υποδύεται ο Μάριος Αθανασίου έχει αγγίξει τους τηλεθεατές.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όσα του λέει ο κόσμος στο δρόμο, για τις συμπρωταγωνίστριες του, Βάσω Λασκαράκη, Έμιλυ Κολιανδρή και για την επιχείρηση του.

Ο ρόλος του Χρήστου αγγίζει τους τηλεθεατές; Τι σας λένε στον δρόμο;

Ο κόσμος έχει αγαπήσει πάρα πολύ τη σειρά και έχει ταυτιστεί με όλους τους ήρωες. Τον Χρήστο τον συμπονούν λίγο περισσότερο, γιατί φαίνεται στη σειρά ότι είναι θύμα, οπότε αυτό κινεί περισσότερο το λαϊκό αίσθημα. Για την Αννα με ρωτούν πάρα πολύ συχνά. Όλοι περιμένουν τι θα γίνει άμα γυρίσει η Αννα. Άλλοι πάλι με συμβουλεύουν για το τι πρέπει να κάνω με τον Κωνσταντίνο, ενώ άλλοι πάλι με προτρέπουν να τα τινάξω όλα στον αέρα και να σηκωθώ να φύγω. Όλοι προσπαθούν να μου πουν κάτι με έναν τρόπο».

Η προδοσία είναι εύκολη για έναν άνδρα;

«Η προδοσία δεν είναι εύκολη για κανέναν. Είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το αν είσαι άνδρας ή γυναίκα. Εχει να κάνει με το στάδιο ωριμότητας ενός ανθρώπου και με το πώς αντιμετωπίζει τα πράγματα. Είναι αλλιώς η προδοσία στα 20, αλλιώς στα 40 και αλλιώς στα 60. Λένε ότι δεν την αντέχει ο άνδρας την προδοσία και... Άμα η αντίληψή μας και η ωριμότητά μας δεν μας κάνουν να δεχτούμε μια προδοσία και να εξελιχθούμε παραπέρα, δεν υπάρχει τότε λόγος να ζούμε. Δεν εννοώ να το αποδεχθείς και να συνεχίσεις να πορεύεσαι με αυτό, για να είμαστε ξεκάθαροι. Μπορείς να χωρίσεις και να σηκωθείς να φύγεις. Και να συνεχίσεις την υπόλοιπη ζωή σου κάνοντας άλλα ωραία πράγματα. Αυτό εννοώ. Δεν μπορώ να καταλάβω, δηλαδή, γιατί για μια προδοσία, ας πούμε, πρέπει να φτάσεις στα άκρα».

Πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία σας με τη Βάσω Λασκαράκη και την Εμιλυ Κολιανδρή;

«Είναι μια ευτυχής συνεργασία. Πρώτη φορά δουλεύω με τις δύο αυτές συναδέλφους. Είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι, πολύ οργανωμένοι, συγκροτημένοι και με φοβερό επαγγελματισμό».

Η κυρία Λασκαράκη σας είπε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση μιας εκπομπής -από τη νέα σεζόν- στον Alpha;

«Όχι, δεν γνωρίζω κάτι σχετικό».

Πιστεύετε ότι η Βάσω Λασκαράκη θα ήταν καλή και ως παρουσιάστρια μιας τηλεοπτικής εκπομπής; Θα της ταίριαζε κάτι τέτοιο;

«Η Βάσω είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος, ρε πολύ καλή ενέργεια και μεταδοτικότητα. Νομίζω ότι θα της πήγαινε πάρα πολύ να το κάνει αυτό. Έχει δηλαδή και την επαφή με τον κόσμο αλλά και τη δυνατότητα να προσεγγίζει διάφορα θέματα και ανθρώπους από διάφορα επίπεδα και δεν είναι ποτέ ούτε κακότροπη, ούτε εριστική, οπότε θεωρώ ότι έχει αυτήν τη δυνατότητα να είναι πάρα πολύ καλή σε αυτόν τον τομέα της παρουσίασης».

Εκτός από ηθοποιός είστε και κάτοχος μιας επιχείρησης κομμωτηρίου. Πώς προέκυψε αυτή η ενασχόληση;

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, την οποία έχω αναλάβει για συναισθηματικούς λόγους. Ήταν της μητέρας μου πριν από κάποια χρόνια και πλέον ανήκει σε μένα».

Να υποθέσω ότι γνωρίζετε και την τέχνη της κομμωτικής;

«Δυστυχώς όχι. Είχα πάει σε μια σχολή, αλλά ποτέ δεν ήμουν καλός και δεν το προχώρησα».

Δηλαδή κατά το διάστημα της καραντίνας δεν επιχειρήσατε να κουρευτείτε μόνος σας;

«Αυτό είναι εύκολο. Μόνος μου κουρεύτηκα», είπε στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved